To top
7 Feb

10 favoritter

Okei, nok en post som jeg har lovet alt for lenge. Neida – det blir ikke den siste. Jeg har jo ikke rukket å pakke opp halvparten av stæsjet mitt. Men det man “ikke kan leve uten” blir vel pakket opp først? Så da ser det ca sånn her ut; mine favoritter for øyeblikket. Om jeg elsker å teste ny sminke og produkter? Yes, mam. Så hvor begynner vi?

 1. Disse fire hjelperne bruker jeg hver dag. Det er solkremer med farge. Den første til venstre er i pudderform og de andre tre er flytende. SPF 30-50 er noe jeg må ha på hver dag – vinter som sommer, pga melasma (pigmentflekker).
 2. Dette er nykommeren. Amazing Space Body Oil. Vi har fått et nydelig forhold på kort tid. Kjøpte den på Gimle Parfymeri (økologiske delen) og den lukter HIMMELSK. Hvis du er like glad i grønne spalukter som meg.
 3. Fuktighets spray fra Jane Iredale. Føler den gir samme effekt som kaffe, picks me up.
 4. Kajal (ikke til våtkant) fra Jane Iredale i bronsje. Perfekt for blå og grønne øyne. Og du kan gni den lett ut hvis du ønsker den på hele lokket. Veldig enkel å påføre!
 5. Brow plumper brush med farge fra Loreal. Piffer opp og gir siste finish til fleisen, fiks ferdig.
 6. Denne er også faktisk ganske ny. Double Wear Foundation fra Estee Lauder. Jeg er veldig fornøyd, og den gir mye dekk! Passer godt til dalmantineren. Syns også den sitter lenge. Kommer til å kjøpe den igjen, ja.
 7. Etter jeg kjøpte denne har jeg nesten ikke tatt opp noen andre øyeskygger. Med andre ord er dette den perfekte øyenskyggepaletten til hverdags. Den finnes i varme toner og kalde. Så du må finne hva som passer deg.
 8. Concealer fra Bare Minerals. Den dekker det som dekkes skal, shmukk!
 9. Jeg har blitt flink! Hater hårprodukter, men denne lille saken..den liker jeg. Reparer, er varmebeskyttende, får typpene til å skinne og til olje å være føles den tørr. Om du henger med?
 10. Jaaaadaaaa, jeg er veldig glad i glød. Mas, mas, mas. Alt som gir meg glød er velkommen hjem. Den er fra MAC, og jeg bruker den under bryna og på kinnbena. Puff.
9 Comments
 • Turi

  Hei!

  Nesten litt godt å høre at det er andre som og føler seg som en dalmantiner. Det synes hvertfall ikke på en flekk 😉
  Har du prøvd noen behandlinger for melasma som har fungert? Fraxel, IPL, Green peel el? Vurderer å foreta meg noe, men det er mye penger å kaste ut av vinduet hvis det ikke fungerer.

  Ha en fin dag!

  8. February 2017 at 10:00 Reply
 • Kirsti

  Hei, hvor kjøper du kajalen fra Jane Iredale?😊

  12. February 2017 at 11:25 Reply
 • Celine

  Hei hei! Fordi jeg misunner gløden din er jeg nødt til å spørre hvilket MAC-produkt det er? Synes du har en kjempefin blogg og jeg digger stilen din! 🙂

  13. February 2017 at 20:24 Reply
 • Annette

  Love your blog! 😚

  Jeg trenger en ny farget dagkrem/solkrem og har vurdert alle de 3 du har (obagi, juice, color science). Er det en du kan anbefale av dem? Som dekker litt, gir farge og nok fukt? Jeg bruker obagi syrepads etc og blir derfor litt tørr. Trenger derfor noe som gir litt fukt 🙂

  Blir super happy for tips!

  Ha en nydelig kveld!

  29. March 2017 at 17:01 Reply
 • Silje

  Hei! har du noen erfaringer med dermapen på pigmentflekker :-)? Vurderer å prøve dette.
  Lurer også på hvordan du legger sminken for å skjule hyper/hypopigmentering for en naturlig look? Synes det er vanskelig å finne en concealer som er optimal, har ikke kjøpt bare minerals, men prøvde den i butikken og skeptisk.
  Blir veldig glad for tips 🙂

  6. June 2017 at 23:25 Reply

Leave a reply