To top
31 Mar

Hot tip

Ooo. Dette er fredags tipset sitt, det. At jeg er så (alt for) glad i å teste nye produkter, kan du jo nærmest se på som en tjeneste? Jeg blakker meg, mens du får vite om hva som er verdt å putte pengene i. Neida, bare hyggelig. Jeg kom over dette merket på instagram. Var egentlig kun på utkikk etter en ny foundation..som vanlig. Men, eureka. Hovedingrediensen i dette merket er kokos! Jeg kjøpte først foundation, fordi det var jo egentlig kun det jeg trengte. Fikk med en prøve på makeup-remover i posen.

Digresjon: Når jeg kjøper ny sminke o.l. løper jeg hjem for å teste det med en gang #nørd. Jeg fjernet den gamle sminken med prøven jeg fikk. Som er stappfull av fukt og tydeligvis(!) alt annet godt. Og det er nå overraskelsen kom. Visste du at: kokos inneholder vitamin e, er stappfull av antioxidanter, er antibaktriell og soppdrepende? Det var i allefall en nyhet for meg. Uansett. Digresjon slutt.

Jeg har slitt litt med huden i det siste. Men etter jeg prøvde denne servietten (sminkefjerneren) virket det som urenhetene tørket bort. Eh, tenning!!! Hva skjer? Går rett inn på siden til RMS, leser meg opp på alle ingrediensene. Tar på meg joggeskoene og løper ned for å sikre meg flere produkter. Hele serien er organisk. Og det er visst viktig å “go green” når kroppen forandrer seg (kunstpause). Men på tide å komme seg til hovedpoenget med dette tipset, sa du? Foundation – som heter “un” er sømløs, dekkende og pleiende. Hello, (Euro)JACKPOT! Også er den bitte-bitte-bitte-liten. Jeg tenkte at jeg burde kjøpe flere. Fikk ikke lov. Damen sa at jeg ikke skulle dømme størrelsen på denne lille rakker´n. Ditto sa jeg, da. Nei, jeg gjorde ikke det. Men smilte, og tenkte; så utrolig politisk korrekt sminke har blitt!

Forresten sitter jeg inne med en hemmelighet som funderer på å dele. Men noen ganger er det å være privat fryktelig skummelt.

12 Comments
 • Malene Ohr

  Du er hilarious! Èn av få blogger jeg også leser, og ikke bare ser på bilder:)
  Gleder meg til interiør inspo!

  31. March 2017 at 13:52 Reply
 • Annette

  Takk for tips! Jeg bruker highlightern fra RMS som er amazing! Er det Un cover up du bruker som foundation??

  31. March 2017 at 14:36 Reply
 • Anna

  Hei
  Hvilken fargekode måtte du ha på foundationen?
  Og i forhold til hint, er vell kanskje gratulerer på sin plass! ☺

  31. March 2017 at 19:10 Reply
 • Stine

  Du skriver så morsomt 🙂 Blir glad hver gang du poster et nytt innlegg:) og vi vil gjerne høre din hemmelighet 😃

  31. March 2017 at 22:31 Reply
 • Jeanett

  Hei! Hvor er det du kjøpte disse produktene? 🙂

  3. April 2017 at 17:52 Reply
 • Marie

  Hei=) Elsker bloggen din! Masse insprasjon, tips og humor! Fantastisk!! Lurte på om du kunne nevne hvordan du bruker oljen? Som en del av hudpleie rutine, eller kun under un cover? Nettopp gått til innkjøp selv, og elsker produktene så langt!! GOD påske!! Og fortsatt god helg!

  8. April 2017 at 19:54 Reply

Leave a reply