To top
23 Apr

Mer

Det som er fint med å ha bursdag på en torsdag er at den varer hele helgen. Det som er dumt med å ha bursdag på en torsdag er at den varer hele helgen. Så nå har jeg feiret fra meg – eller har jeg det? Surprise-middag, vinlunsj og mer til. Gine Margrethe; profesjonell livsnyter. 28 er fint. Skal nyte året som en kanelbolle. Men jeg må si at det starter med et brak. Kommende uke er så stappa at jeg får hjerteklapp av å se i boken min. Ja, min syvende sans – også kalt almanakk. Gammeldags. Favoritt sjokoladen min er troika og mandelstang, bare for å understreke. 28 eller 78? Uansett. Jeg kommer til å løpe fra et møte til et annet, så hvis du hører et “svosj” på vei til jobb i morgen, så kan det ha vært meg. Men jommen har jeg tenkt til å holde deg oppdatert, bare vent å se.

3 Comments
  • C

    Gratulerer med dagen 😀 du er jammen meg fresh!

    24. April 2017 at 10:54 Reply
  • C

    Ooooooog – hvor er den nydelige blusen din fra?

    24. April 2017 at 10:56 Reply

Leave a reply