To top
7 May

Home spa

annonse

Dette er en søndagen sin, som Darth Vader faktisk. Jeg er vel hjemme, og det til sommer. Okei, kanskje ikke i dag. Men gårsdagen lå jeg i solen, og gjorde bakhagen fin. Voksenpoeng. Jeg har begynt og luke! Tenk det. I dag er det jeg som pleies, og det av Skinbloom. Har du hørt? En ny nettbutikk som tar inn hudpleie fra Korea. Og det, skal jeg si deg kjære venn, er så spennende! Korea ligger langt foran oss innen hudpleie, og jeg er så heldig som har fått sikret meg noen godbiter. Dette er en algemaske; renser, jobber med porer og urenheter,  fukter, og sist men ikke minst – brightening. Det står at man skal ha den på i 15min ish, og vaske bort. Men jeg vasket det ikke bort før en time etter jeg hadde tatt den av. Opprørsk, eller var det Darth Vader looken som hadde satt seg? God søndag.

No Comments

Leave a reply