To top
7 Jun

Morgenmad

God morgen ja! Våkne i køben med viten om at det er et hav av wienerbrød en heistur unna? Oi, oi, oi. Okei, så på panelet står det mat, sykkeltur (stay tuned), møter, visning og middag. Hva gleder jeg meg mest til? Nååå, det vet du vel! Neida, visning blir riktig sjov! Hvis vi kan sykle til visning – så er lykken nær. Gårsdagens middags-attire. Jeg tror jeg må fylle skapet med lange skjorte-kjoler. Skal vi kalle det skjortler?

Shoes: Louboutin / Shirt: Baum und Pferdgarten / Jeans: Zara

10 Comments
 • Maria

  Elsker antrekkene dine! Så inspirerende. Gleder meg til gravidmagen er borte (misforstå meg rett, den er koselig å ha altså, men ikke alltid like lett å kle) 😉

  7. June 2017 at 14:56 Reply
 • Oda Andrea

  Hei! Hvor er de utrolig kule øredåbber hadde på deg i dag fra? (Så de på snap😉)
  Kos deg videre i min favoritt by!

  7. June 2017 at 18:54 Reply
 • Silje

  Du er så fin! Om du skulle hatt et par gucci loafers hva ville du valgt da? Klassiske røde eller sort skinn? Eller noen morsomme/ statment?

  8. June 2017 at 00:04 Reply
 • Martine

  Du er rett og slett så vakker! Elsker stilen din også 🙂 Men hvem er det som tar alle de fine bildene av deg?

  12. June 2017 at 13:12 Reply
 • Martine

  Hei, super fresh! Er den lange blusen kjøpt nå? Eller er den fra tidligere?
  Tusen takk for bra blogg!

  16. June 2017 at 12:50 Reply

Leave a reply