To top
20 Jun

Tirsdag

Stille etter stormen, si. Noen ganger er en tirsdag akkurat det man trenger. Hvert fall denne uken. Helgen gikk som et olja lyn, som det så pent heter. Og mandagen ble brukt på et slott, føles riktig så naturlig. Verste er vel at jeg mener det. Mon tro om jeg ikke har bodd på et slott i mitt tidligere liv. Kanskje som vaskehjelp, eller som konge. Det kan også være at jeg har sett så mye på Downton Abbey at jeg innbiller meg det hele. Men om jeg skal komme til poenget så er det som følger; Helgen var kanon. Slottet var vakkert, og jeg har faktisk lyst til å flytte dit. Foreløpig får intet mindre enn en vielse holde.

1 Comment
  • Sofie

    Hvor skal dere ha bryllupet? Tar gjerne i mot tips siden jeg skal gifte meg neste år 🙂

    21. June 2017 at 12:49 Reply

Leave a reply