To top
21 Jun

Tradisjon

Onsdag! Ja, såpass kontroll har jeg. Visste du at (#nørd) onsdag også ble kalt lillelørdag i gamledager, for da fikk tjenestefolk fri på kvelden for å gå på kafè eller dans? Så la oss ikke bryte tradisjonene, og heller holde fast. Jeg er nemlig i lillelørdag modus. Kommer direkte fra ansiktsbehandling. Og tro det eller ei, men det har jeg ikke vært på siden 2015. Jeg er ganske sikker på at det skal bli en ny rutine. 1 gang i mnd? Ja, kanskje. Så blir det vel ei litta halvtime i badekaret (tradisjontro) før det bærer ut på middag.

 

3 Comments
 • Marthe

  Du er så flott 🙂
  Du må begynne å skrive hvor antrekkene dine er fra!! <3

  Jeg har fulgt deg lenge, men ikke vært så aktiv på kommentarer, kanskje du kunne skrive mer om "livet"? Trening? Spennende oppskrifter, kosthold, rutiner og antrekk, du er en flott dame som inspirerer 🙂

  22. June 2017 at 09:14 Reply
 • Ingrid Marie

  Enig! Du er fab, men etterlyser også info om antrekk 🙂 Hvor er denne blusen fra?
  Ha en fantastisk sommer 🙂

  29. June 2017 at 11:19 Reply

Leave a reply