To top
23 Jun

Guru Margrethe

God fredag. Dette blir en bra dag! Spåkonen i meg lover godt. Og når vi allerede er inne på det – jeg har begynt å meditere?! Okei, okei, greit. Gjort det èn gang..i går. Men jeg skal også gjøre det i dag, og i morgen – faktisk hver dag. Så da kan man si at man har begynt? Eller er det en regel for det? Man har ikke begynt på noe før det har gått x-antall ganger? Uansett, lastet ned en app som heter “Headspace”. Det skal visstnok være godt for sinn og kropp. Jeg er vel kanskje mer “åpen” (les: alternativ) enn de fleste, men tror alle har godt av det. Ta en pause? Ja. Bare ikke meditasjonen tar overhånd – har en tendens til å bli hektet på ting. Popcorn f.eks? Cola Zero? Skulle tatt seg ut om jeg satt i en kjortel på et ashram i India om 1 år? Hva skjedde med Gine Margrethe – nei, hun begynte å meditere og flyttet så til India og ble guru. Guru Margrethe? Det klinger. Foreløpig holder jeg meg på norsk jord, og eneste “hang-up” per dags dato er skjerf. I alle farger. Mix & match.

4 Comments
 • Bethina

  Hei:) hvor er kjolen fra? Super lekkker!!

  23. June 2017 at 11:44 Reply
 • Pernilla Degerstrøm

  Hei fine du!
  Hvor kjøper du disse fine silke skjerfene, om jeg kan få kalle det det? Jeg har prøvd å se overalt men finner ikke helt det “perfekte”. Superfin blogg du har!

  God helg

  Klem

  23. June 2017 at 12:51 Reply

Leave a reply