To top
24 Jun

Wedding Bells

Så letter jeg litt på sløret. Om tre måneder smeller det. Her. Det er stort! Sommerfuglene i magen min går på speed. De løper løpsk..eller flyr kanskje? Ja. Vi tar med de nærmeste vi har og fyller dette vakre stedet; Bjertorp Slott i Sverige. En weekend fylt med fest, feiring og kjærlighet. Og viktigst av alt er kjærligheten – i fare for å høres ut som et bibelvers. Jeg gleder meg så mye at jeg nesten sprekker. Og om du tror jeg er bridezilla så må du tro om igjen. Jeg er så avslappet at jeg snart trenger en wake up call. Kanskje det kommer.

6 Comments
 • Johanne

  Du kommer til å bli tiårets vakreste brud. Herregud som jeg gleder meg til å se bilder!!! Ha en strålende lørdag 🙂

  24. June 2017 at 10:57 Reply
 • Caroline

  Hei Gine. Hvor er den blå kjolen din fra?#forelsket

  26. June 2017 at 20:21 Reply
 • Signe Petersen

  The place looks amazing! Such a nice blue dress, where is it from?

  27. June 2017 at 13:28 Reply

Leave a reply