To top
7 Jul

Rett fra solsengen

Det er helt sykt hvor inspirert man blir av å resie. Man ser på ting med ny giv. Det bobler i hele meg av motivasjon og nye ideer. Vi ligger allerede og planlegger vår neste tur. Hvor er egentlig din drømmedestinasjon? Jeg tror vår går til Napoli, Positano og videre ut til Amalfikysten. Men før vi vender snuten tilbake til Italia, har vi faktisk en bryllupsreise å planlegge. Misforstå meg rett – jeg lever i nuet og nyter her og nå. Men tanker og drømmer suser gjerne gjennom hodet på solsengen, som jeg nå ligger på.

 

6 Comments
 • Jeanette

  Hei! Du har alltid så mange fine klær! Men du skriver jo aldri hvor de er fra, det er litt trist!

  7. July 2017 at 11:10 Reply
 • Christine

  Digger solbrillene ! Hvor er de fra?

  12. July 2017 at 22:04 Reply
 • Anne Katrine

  Flot læbestift du har på. Kan du huske hvor den hedder? 🙂

  23. July 2017 at 21:13 Reply

Leave a reply