To top
13 Jul

All white

annonse

Og vips så er man i Oslo igjen. Byen som har tatt ferie og lar humla suse. Frogner er folketom, og Karl Johan er smekkfull. Deilig! Jeg har brukt dagen faktisk hos en skredder ikledd brudekjolen min, siste endringer før den dampes klar. Så jeg ble tydeligvis så inspirert av meg selv at jeg gikk rett hjem og kledde meg opp i helhvitt! Nærmeste bridezilla jeg har kommet foreløpig, men hallo – i fare for gjentakelse; hvor lekkert er det med sett? Og i hvitt?! Eller eggeskall om man skal være fin på det. Gant, du overrasker stadig! Du funker like bra til svale sommerkvelder som resten av året, og like godt som på Santorini som Oslo. Nyt kvelden!

3 Comments
  • Linn Amundsen

    Kjempefin! Skikkelig Hepburn 😀 Hvilke solbriller er det du har på deg?

    13. July 2017 at 18:37 Reply
  • Marianne Berge

    Hei, det settet er bare så nydelig! Finner det ikke på Gant dine sider, er det nyheter som kommer kanskje? Du har en super inspirerende instakonto😊👋🏻

    17. July 2017 at 08:52 Reply

Leave a reply