To top
18 Jul

Bow

Bagen er pakket. Turen går til Kragerø. Hade.

Neida. Jo, jeg skal reise, men forlater deg ikke så raskt. Det som er så fint med sommer at det ikke finnes noen ukedager. Det er sommer, det er ikke tirsdag eller onsdag. Bare sommer! Man spiser det man er keen på når man er keen på det – ikke det at jeg noen gang har gjort noe annet. Og det drikkes det som frister. Så om man inviterer en liten russisk sukkertopp (les: Darja Barannik) over på vin på en mandag, så er det ikke et øyenbryn som blir hevet. Og dagen derpå er det iallefall ingen øyenbryn som hever seg for jeg har hjelmen godt plassert på hodet. Den hjelmen du våkner med når du har glemt å drikke det siste glasset med vann, vettu? Men når det til og med finnes en sang om at man ikke skal sove bort sommernatta, er det vel bare å følge på. Så med hjelmen på setter vi oss i bilen (om noen timer) og fyker ned til Norges svar på..tja..hva er egentlig Kragerø svaret på? Sommeridyll blir det iallefall. Oppdatering skal du iallefall få!

Shirt: Vintage (cph) / skirt: Zara / loafers: Gucci

4 Comments
 • Anne

  Veldig fin farge på leppene 🙂 Hvilken leppestift bruker du her?

  24. July 2017 at 13:23 Reply
   • Anne

    Fra hvilket merke? 🙂 takk!

    25. July 2017 at 13:36 Reply

Leave a reply

About me
About Me
Oh HELLO. Earlier TV-host now influencer
Categories