To top
12 Aug

Creme de la purple

Ja, jeg er på vei til fest. Så tidlig sier du? Aldri for tidlig for den slags. Jeg er ikke helt sikker på hva det kommer av, men føler man får endeløs energi når det er mye gøy som skjer. Jeg tror vel også på det at; positiv energi gir energi generelt. Enig? Så det får vel være dagens visdomsord. Omring deg med positiv energi? Motto!

Dress, skirt and sunnies: Ganni

4 Comments
 • Julie

  Blir så inspirert av bloggen din og hvordan du skriver. Kjempe gøy å følge deg!
  Har du noen tips om hvordan du sminker deg? Du er så fint sminket hele tiden.

  12. August 2017 at 11:26 Reply
 • Mia

  Hva ligger klokken på i pris?:) helt nydelig !

  13. August 2017 at 21:17 Reply
 • Isabelle

  Ville bare si at du er en utrolig festlig sjel å lese om og gir masse inspirasjon fra hvor enn du er i verden til der jeg befinner meg.

  13. August 2017 at 21:39 Reply

Leave a reply