To top
14 Sep

Shoe bi doo

Annonse

Ja. Det er et faktum! Vi har kommet dit. Den årstiden hvor man kun ønsker å bade i ull, varme sko og kakao. Og til en som er pro-høst åpner jeg derfor armene, og ønsker den gladelig velkommen; med digge sko på bena!

Mm, ECCO har laget en sko som heter UKIUK, den er designet for fire årstider – som i og for seg jeg er enig i. Tror nemlig de er like bænkers på kalde sommerkvelder, snø og som i dag. Og i følge sålen slipper jeg kanskje å ende opp i spagaten med kaffen og bollene to meter unna. Ref. vinteren i fjor, da jeg fikk stående applaus for ufrivillig technodans på glattisen. Og jeg får vel bite i det sure eple og si at mammas påstand er vel riktig denne gangen også. Så lenge man er varm på føttene er man generelt mer varm..? Så da gir jeg min stående applaus til disse pusebootsa. Han digget de helt. Kanskje det blir en 3.film – Puss in ECCOBoots.

8 Comments
 • Jeanny

  Gotta love this cozy outfit! Any hints where this cute dress is from?
  Lovely day to you

  14. September 2017 at 20:15 Reply
 • Maren

  Hvor er ullkjolen fra? Så fin 🙂

  14. September 2017 at 20:46 Reply
 • Tanja Sønderskov

  Hvor er din fine kjole fra?? 😊

  15. September 2017 at 11:24 Reply
 • kristin

  de skoene så superdigge ut!

  24. September 2017 at 20:58 Reply

Leave a reply