To top
21 Sep

It’s on

Hei, det er kommende fru Qvale her. Jeg skulle bare fortelle deg at jeg er klar som et EGG! Altså, jeg vet ikke om jeg kunne ha gledet meg mer. Mm, det er en haug med sommerfugler – og de er lokalisert akkurat i mageregionen. Men nervøs er jeg faktisk ikke ennå, mon tro om det lar vente på seg til lørdag morgen eller før kirkedørene åpner seg. Så i kveld venter vi forlovere, og et stykk mor og far. Føler det er lillejulaften – altså; kvelden før kvelden. Kjærligheten lenge leve!

Bag: Lindex / pants: Cos / knit: Gestuz

4 Comments
  • Ingrid

    Hvilken farge har du i blemish balm av dr schrammek? Så du bruker den på melkoghonning.no 😜

    22. September 2017 at 16:32 Reply
  • Helene

    Du er såå vakker! Bruker du restylane?

    25. September 2017 at 09:37 Reply

Leave a reply

About me
About Me
Oh HELLO. Earlier TV-host now influencer
Categories