To top
2 Nov

Date

Datenight! Altså, hvor hyggelig er ikke det? Må nesten himle litt med øynene av meg selv. Uansett så bader jeg nå i en skål med hummus, og alt annet Mezah menyen foreslår. Du, fredagen er noen timer unna – er du klar? Du trenger ikke spørre tilbake. Ellers kan jeg dele min spenningen over kommende kveld og natt. Det er fullmåne (?) jeg mener den er så rund man får den, men si meg gjerne i mot. Jeg søkte på månekalender – den sier lørdag, og da spør jeg; er månekalender som en værmelding? Det er stor sannsynlighet for opphold (les: fullmåne), men ikke helt sikkert? Eller er det bastabom? Kanskje jeg trenger briller. Mitt poeng var…ved fullmåne så har man som regel ville drømmer, får store overraskelser, eller får vondt i magen. Håper jo virkelig ikke på sistnevnte. Herregud, tenk hvis TQ ble varulv, jeg får vondt i magen og B får en overraskelse? Nei, jeg må kaste de terningene en gang til.

Coat: By Malene Birger / Skirt: By Malene Birger / Sweater: Gant / Blazer: Boss / Boots: Mango

2 Comments
  • Maria

    Kan du skrive et innlegg om sminken du bruker om dagen? Og evt hudpleien du bruker?

    Makan til plettfri hud!😻😻

    5. November 2017 at 13:47 Reply

Leave a reply