To top
12 Nov

Kisskiss

Annonse

God søndag! Når jeg tenker meg om er det jo ingenting som kunne gått galt. Det var vel en slags suksess før de i det hele tatt ble produsert. Balmain x Loreal Paris, det klinger. Men hallo, det er jo faktisk på leppene de skal. Så en ting jeg kan love deg er at det ikke er en eneste farge du kommer til å savne denne høsten som denne kolleksjonen ikke har. Til og med blå og army!!! Tørr du? Jeg har prøvd, men kun innen fire vegger. Jeg må manne meg opp litt til. Konsistensen er crème de la crème, så man kan med hell kline til. Nyt solen, og husk farsdag!

 

2 Comments
  • Martine

    Hvilken rødfarge har du på leppene her? Og har du tips til en fin nude-tone med hint av rosa? 🙂

    14. November 2017 at 18:13 Reply

Leave a reply

About me
About Me
Oh HELLO. Earlier TV-host now influencer
Categories