To top
13 Nov

Party time

Annonse

Sånn helt seriøst – hvor heldig er jeg som kan løpe rundt å se de nyeste kolleksjonene og leke “dress-up”. Og hvor flink er jeg til å trylle på skjermen? Du måtte smile litt, hæ? Om jeg skal skrive bok skal den hete “Sjarmen med Skjermen” – rolig oppfølger av Sjarmen med Tarmen. Okei. Det begynner jo absolutt å gå opp for meg at Rudolf og resten av slekten er rett rundt hjørnet når jeg plutselig går igjennom en feiende flott julekolleksjon! Match har en egen linje som heter Donna, og her ser du en rykende fersk liten festkolleksjon som er i butikk NU! Ønsker deg en god mandag, og faktisk en heidundrende julebordsesong. Ikke gjør noe jeg ikke ville gjort.. .. .

For å se resten av kolleksjonen gå til www.matchfashion.no

2 Comments
  • Connie

    Måå bare spørre! Hvor er den lange denimjakken fra? Såå kul😍

    13. November 2017 at 19:44 Reply

Leave a reply