To top
27 Nov

GO TO

Annonse

Nei, jeg har faktisk vært bursdag! Ingen julefeiring i dag. Jeg mener bursdagsfeiring på en mandag er en ny slager. Okei, du har hundrevis av plagg i skapet – men det er noe du alltid vender tilbake til når du ikke vet hva du skal ha på – og mitt er Gant. Vi har hatt et samarbeid i flere mnd nå, og det er jeg så glad for – det har nemlig reddet x-antall kleskriser. Og i håp om at det forblir reddende har jeg snekret sammen en liten ønskeliste til jul med mine favoritter hos Gant. Se linker under.

Burgunder kåpe HER / Rød bluse HER / Grå kashmir genser HER / Rød V-hals HER / Rutete blazer HER / Hvit boblejakke HER

4 Comments
  • Sol

    Kan du vise litt mer interiør? Hvilken farge er det på veggen? Ser ut som om du har det så fint hjemme:)

    28. November 2017 at 10:04 Reply
  • Rikke Skoglund

    Hvor er de røde skoene dine fra? Du er så freshhhh!! 🙂

    1. December 2017 at 11:18 Reply

Leave a reply