To top
18 Dec

Tre på ni

Å starte uken etter tre julebord er ikke så gærnt, når man sovner 20:57 på søndag. Jeg gjorde alt i min makt for å holde koken til Alene Hjemme startet. Vi snakker; et stk nybadet festkaramell i pysjamas med gløgg og pepperkaker på bordet – herregud, var nærmest en filmscene selv der jeg satt, nydelig! Tre på ni sovnet jeg på sofaen og våknet en time senere, alt det for ingenting. Hæ? Jeg er uansett på vei til middag, igjen. Hei.

Pants: HM/ Blazer: Gant/ Sweater: Stella Nova / Sneakers: New Balance

3 Comments
 • Hanne

  Har du farget håret mørkere? ☺️ veldig fint

  8. January 2018 at 23:45 Reply
   • Hanne

    Ja, det kan nok godt være derfor. Er så mye uforklarlig som skjer da atte, haha:) Veldig fint var det hvert fall 😀 Ikke mange som har sin naturlige hårfarge i dag!

    14. January 2018 at 20:48 Reply

Leave a reply

About me
About Me
Oh HELLO. Earlier TV-host now influencer
Categories