To top
24 Dec

Sweet baby jesus

Kjære du, jeg vil aller først ønske deg en god jul. Så vil jeg takke for at du er den beste følgerne, for makan til tålmodighet, raushet og godhet. Jeg håper din jul blir fylt med kjærlighet, varme og omtanke. Julen er fantastisk, men også tung for de man savner. Derfor håper jeg at alle dine ønsker går i oppfyllelse, og at nok av søtsaker og godmat står på menyen.

Så – jeg fortalte deg om et hemmelig prosjekt jeg har holdt på med i flere mnd. Nøyaktig 14 uker. Det er ikke bare mitt prosjekt, men vårt. Vårt livsprosjekt! Så du har kanskje lagt merke til at det har vært litt stille fra denne festkaramellen i det siste, og det med god grunn. Jeg har ruget!! Om sånn ca 188 dager kommer det en liten marsipan til verden. Vi gleder oss ihjel. Nå som katta er ute av sekken, blir det oppdateringer som før – endelig slipper jeg å holde det hemmelig.

GOD JUL

12 Comments
 • Aina

  GRATULERER så mye!! Og god jul 🙂 🙂

  24. December 2017 at 18:12 Reply
 • Cecilie

  Så stas☺️ Gratulerer så masse, og god jul🎄🎅🏼👶🏻😍

  25. December 2017 at 00:11 Reply
 • Celine Knutsen

  Så utrolig stas! Gratulerer så mye Gine❤️

  25. December 2017 at 17:33 Reply
 • Celine

  Så hyggelig nyhet, gratulerer så mye! Ha en fortsatt fin romjul 🙂

  28. December 2017 at 18:08 Reply
 • Julie

  Så koselig med en liten en, gratulerer så mye. Blir spennende å følge deg
  her fremover 🙂

  Godt nytt år!

  29. December 2017 at 09:49 Reply
 • Nanett

  Gratulerer så mye!!! Er selv 12 uker med nr2. Gleder oss masse. Ble ikke tid til mye soving på meg disse første månedene med en gutt på 2,5år. Har vært helt utslitt. Håper på mer energi i ukene fremover. Lykke til.

  30. December 2017 at 20:17 Reply

Leave a reply

About me
About Me
Oh HELLO. Earlier TV-host now influencer
Categories