To top
30 Dec

Hours

Det er bare timer igjen! Men det får vi ta i morgen. Hvordan har julen vært? Ja, jeg føler nemlig den henger i en tynn tråd – den ender på nyttårsaften, eller? Det er vel ingen som faktisk holder på til påske? Min jul? Den har vært en av de mer rolige, fylt med kjærlighet og mat.  Så nå skal du høre; jeg er i uke 15. Så med andre ord kommet meg over i andre trimester, og med det altså våknet igjen. De første tre mnd ga ordet høneblund en helt ny betydning. Jeg skjønner at det er det høna gjør mellom all rugingen. Jeg føler egentlig jeg knapt har vært våken. Og la oss ikke glemme appetiten’. Jeg har konsumert som en familie på fem. Selvkontrollen forsvant for lenge siden, og jeg nyter hver smule. Jeg nyter også tilværelse, og jeg kjenner jeg er stolt. Med viten om at vi er veldig heldig. Det mye større enn hva jeg så for meg! Vi teller nå 182 dager igjen, med foreløpig termin 30.juni. Men det kan vel kanskje endre seg litt når jeg skal på sjekk på Ullevål i januar!

5 Comments
 • Kristin

  Gratulerer så mye! Det er overveldende og stort å få barn:) sikker på at du blir en god mor!
  Du må huske å meddele hvor antrekket er ifra, jeg etterspør vesken!:)

  30. December 2017 at 16:20 Reply
 • Jenny

  Vilket läppstift har du?

  30. December 2017 at 16:21 Reply
 • Veronica Skulstad

  Gratulerer så mye 💫 Hvor er skjørtet fra?

  6. January 2018 at 22:49 Reply

Leave a reply