To top
2 Jan

Back to business

Ja, nå er jeg spent? Tok første dag knekken på deg? Denne mandagen på en tirsdag har for min del vært absolutt nydelig. Takk som spør, og beklager svaret! Men jeg har vært overraskende effektiv, så hvis jeg nå satte standarden for resten av året kan det være du ser meg på Stortinget innen året er omme.

Jeg må informere om at min egen nysgjerrigheten gjør meg hakket mer koko. Du kjenner til tålmodigheten min? Mm, den jeg ikke har. Skulle helst gjort alt i går, og jeg har sjeldent tid til å vente i spenning på noe som helst. Nå snakker vi to uker med ren tålmodighetstrening til vi får vite kjønnet på karamellpuddingen vår. Spådom taes i mot med takk!

Dress: Ganni / Jacket: Gant / Shoes: Zara / Bag: Tory Burch

7 Comments
 • Birgitte

  Hei.

  Følger deg på snap 😉 Så du snappet et bilde av ukes-planleggeren din, lurte på hvor den er ifra? 😉

  Takk for svar!

  2. January 2018 at 22:26 Reply
 • Tonje

  Gratulerer så mye. Du ser flott ut. Gleder meg til å se hvordan du kler den voksende magen. Selv er jeg gravid i uke 27 å syntes det er litt vanskelig å kle seg.

  3. January 2018 at 19:40 Reply
 • Erica

  Så gøy at du er gravid! GRATULERER! Skjønner godt at du er spent på babyens kjønn. Er selv svært(!) utålmodig… Håper de første dagene i januar har vært fine! 😀

  4. January 2018 at 12:27 Reply
  • Erica

   Utålmodig som person*

   4. January 2018 at 12:28 Reply

Leave a reply

About me
About Me
Oh HELLO. Earlier TV-host now influencer
Categories