To top
8 Feb

God morgen

For en start. Nå skal du høre; fikk en gravid-pølse-pute av TQ som resulterte i den beste søvnen på flere mnd. Våknet i et ukjent rom med reir på hodet – hvor det slo meg; nå har det skjedd, de overnaturlige kreftene mine har blomstret og jeg har teleportert meg til et annet hus. Etter tre blunk viste det seg faktisk å være soverommet, så ingen fare..ennå. Tok med Bellmann på morgentur og oppdaget at Oslo luktet toast. Noe Oslo gjør kun på morgen når det nærmer seg vår. Eller tenker du nå at det er min overfølsomme nese som fantaserer? Jeg har bestemt luktet dette tidligere år! Her jeg bor. Kanskje det bare er alle naboene mine som elsker toast, og velger å fyre i gang jernet på samme tid?! Nei. Så utspekulerte kan de ikke være. Ja, se hva en god natts søvn gjør med en. Jeg som er av typen positiv har neppe godt av så mange timer på øyet. Vi (B og jeg) bestemte oss for å feire med en toast (bare tuller)..ferskt brød og kaffe på bakern’, og tror du søren ikke det er en rykende fersk (toast, haha neida) podcast fra Tusvik&Tønne som ventet på meg på turen. Herregud. Enda godt dette ikke er en fredag, det hadde blitt for meget. At været er like trist som Oslo Børs i dag påvirker ikke dette humøret.

Jeans: Zara / Jacket: Maud / Booties: Gestuz / Fake Fur: Arie Says (old) / Sunnies: Mango / Earrings: Miss Mathisen

6 Comments
 • Cecilie

  Ååå, du er så artig og munter!! En fryd å lese 😀

  8. February 2018 at 22:58 Reply
 • Lene

  Lurte selv vel og lenge på toastlukten, og har funnet ut at det kommer fra Ali kaffefabrikken faktisk 🙂

  8. February 2018 at 23:27 Reply
 • Caroline

  Så fin du er på håret! 🙂 kan du ikke vise en gang hvordan du gjør det?

  13. February 2018 at 23:42 Reply

Leave a reply