To top
13 Feb

Uke 20

50% er ferdig. Og faktisk litt til! Ultralyden (rutinekontroll) forrige uke viste en 330grams fornøyd karamellpudding, og formen er irriterende nok prima. Kjenner forøvrig at jeg ikke får bestemt meg om tiden går fort eller alt for sakte. Naturlig nok fylte jeg derfor forrige uke med shopping. Hva ellers?! Eh – vi snakker vogn, stellebord, seng..prosjekt barnerom. Bortsett fra mange krympende gensere kan jeg informere om to nye hangups – og jeg snakker overraskende nok ikke om mat. Fått en fiffig sak av mannen jeg ikke klarer å leve uten. Gravidpute anyone (den heter BBhugme, iallefall på insta)? Altså, den burde du skaffe deg – også ikke-gravide. Bustet TQ i og låne den når jeg ikke bruker den selv. Ellers har jeg fortsatt akupunkturen hos Klinikk Fjeld – nei, fremdeles ingen reklame – er bare så strålende fornøyd. Jeg tror nok jeg har innledet et langvarig forhold til min Snåsa, jeg føler det gjør kroppen godt. Fylt av energi og avslappet på samme tid, hvis det gir mening? Når jeg tenker meg om skal også TQ begynne å gå dit. Okei. Vent litt. Pussig nok er han veldig trøtt om dagen. Også klaget på at han er fysen hver dag. .. . Han har også trappet ned ekstremt på festingen siden jeg ble gravid?! Thomas? Er du sympatigravid?

Uke 20+6
Graviditetsuke 20
Termin 30.06.18
Mnd 5

Og det er 137 dager igjen..

Sweater & pants : Samsøe / Blazer : Gant / Booties : Gestuz /

9 Comments
 • lene økern

  Utrolig lekkert antrekk og lykke til videre med svangerskapet ditt. Du ser smashing ut gravid… og ellers å da. Håper formen er bra og at du nyter graviditeten. Er jo ikke alle som gjør det.. Like me… Er det slik at jeg kan finne ut hva du har på deg??Står det skrevet noen plass her inne. Lurte nemlig litt på jakken og genseren din jeg da. Takk:) Ha en fin kveld.

  13. February 2018 at 18:32 Reply
   • lene økern

    Tusen takk for svar. Ser jo nå at det jeg skrev kan tyde på at jeg er gravid nå… ehh det er 18 år siden jeg var gravid… og da var formen dårlig.. Nå har jeg en herlig datter som er Russ 2018 så ja tenk det. Tiden går fort. Selv hadde jeg et forferdelig svangerskap med mye sykdom, men jeg fikk en fantastisk jente i uke 31 av svangerskapet og alt gikk bra tilslutt både med mor og barn. Håper du koser deg i varmen der du er. Jeg er akkurat kommet hjem fra Karibien og har ligget rett ut der i 10 dager. Anbefales:) Stor klem og takk for kles tips. Love it

    9. March 2018 at 23:52 Reply
 • Tonje

  Så flott du er. Shopping til den lille er så gøy. Kan du dele innkjøp på bloggen?Jeg er nesten ferdig med alt. Mangler bare noen småting. Så koselig å drive med litt nesting. BBhugme er helt fantastisk. Den har reddet nattesøvnen min. Ha en fortsatt fin uke.

  13. February 2018 at 20:14 Reply
 • Kathrine

  Legg gjerne ut shoppe tips til barneutstyr
  , uke 28 her å har ikke begynnt enda.. Det er jo en jungel der ute..😁

  14. February 2018 at 07:40 Reply
 • ingrid

  SÅ fin!! hvilken øyenskygge har du brukt her? og leppestift? 😀

  14. February 2018 at 11:47 Reply

Leave a reply

About me
About Me
Oh HELLO. Earlier TV-host now influencer
Categories