To top
20 Feb

Bed

Beklager oppholdet, men jeg gikk ned for telling. Det har definitvt vært noen ugler i mosen. Jeg holder en knapp på en viss grillet kylling som satte både meg og Bellmann ut av spill. Det er vel første gang jeg har vært felles syk med en hund. Men vi lå nå i forsterstiller begge to gjennom helgen. Nå? Jo, jeg ser lys i tunnelen og krysser det som krysses kan for at ting er i orden. Velger også å se det positive ved sykdommen, hvor det å spise fersk loff og drikke cola foran TVen ikke er så halvgærnt’! Men man får jo samme tanke hver eneste gang man blir syk: fy skam så lite takknemlig man er for å være frisk! Så når alt er tilbake til normalen skal jeg feire; boller og brus. Hæ? Det finnes alltids en unnskyldning, alltid.

God tirsdag.

No Comments

Leave a reply

About me
About Me
Oh HELLO. Earlier TV-host now influencer
Categories