To top
27 Feb

Sibir

Hei. Om vi ikke er blå nok fra før, så bare druser vi på med noen ekstra kalde og lar det stå til. Ah, deilig å kjenne at man lever? Få en liten forsmak på koldbrann og kulde-eksem i halve ansiktet. Jeg vet ikke. Det kan være hormoner, men tror oppriktig det bare er et snev av “dritt lei”. Mon tro om kroppen får sjokk på lørdag. Gå fra -10 til + 20? Det høres ut som en behandling man får gjort på spa. Jeg har hatt en produktiv tirsdag. Startet dagen med å kjøre runder i sentrum mens jeg ga MDG huden full fra bilen. Er du klar over at det ikke finnes ÈN parkeringsplass igjen, hva med en liten #warning? Ja, du ser det for deg? Du vet den scene hvor Cruella De Ville kjører med et raserianfall bak rattet? Akkurat sånn. OG uten sammenligning forøvrig! Jeg avslutter tirsdagen med ullsokker, tom mailboks og en tom boks med peanøttsmør. På gjensyn.

 

No Comments

Leave a reply

About me
About Me
Oh HELLO. Earlier TV-host now influencer
Categories