To top
28 Feb

Bikini

Okei. Jeg prøvde bikinier i går… end of story. Neida, men det var noe nytt! Hvis du ser bort i fra en blå kropp hvor ALT syntes, så det nesten litt søtt ut. Den positive siden av meg som gikk vel inn i 6. gir. Altså, jeg har ikke trent på et år ca. Og hvis jeg ser en smoothiebowl til på instagram kommer jeg til å svime av. Jeg tror det har motsatt effekt på meg. Alle trenings-stories og juicer på instagram får meg til å sette meg godt tilbake, og nyte en bolle. Mon tro om det er mer trist enn sunt at folk løper rundt som fuglehunder på jakt etter SK18 (sommerkroppen). Uansett, gikk opp et par størrelser og lot det stå til. Kommende søndag når denne mamasitaen har smørt seg inn med solfaktor 30, og kommer glinsende ned på beachen – tror jeg det er med en tanke om at jeg føler meg noe naken. Du vet de drømmende hvor du har glemt å ta på deg bukse og bryter ut i nervøs latterkrampe? Litt sånn kanskje? Det gjenstår og se. Og til ingen nedsnakking, men takk gode gud for at jeg ikke skal steke i Cannes sin beste sendetid før første solstråle har nådd det norske folk. Jeg sikter meg inn på de godt over seksti på en rolig liten strand på granka, med mor og far. Ah.

 

 

Get away

 

Trykk på de små ikonene for å se merke 🙂
4 Comments
 • Stine Røberg

  Herlig! Kom der ifra i går, gjorde sjukt godt. Ett tips (som du kanskje vet?) er å vente en 20 min med å smør på solkrem, så du får masse D-vitamin til deg og baby! 🙂 Kanskje starte med litt mindre tid da.. men morgensola er jo uansett ikke så sterk. Funka for meg, null brent!

  28. February 2018 at 12:39 Reply
 • Kristin

  Hurra! 🙂 Du formidler så flotte og sunne holdninger! Jeg ble ordentlig glad da jeg leste innlegget ditt. Det er en deilig motvekt til sommerkroppen maset, og gir litt perspektiv på det som egentlig er viktig.

  God tur til varmere strøk (det trengs i disse tider) og lykke til med resten av svangeskapet:))

  Alt godt 🙂

  28. February 2018 at 22:53 Reply

Leave a reply

About me
About Me
Oh HELLO. Earlier TV-host now influencer
Categories