To top
3 Mar

Oss over 60

Jeg sitter på min egne lille terrasse i 20 grader og kveldssol. Kontrast! En babymoon i regi av mor og far, mens mannen er i Afrika. Kontrast número dos. Mitt store spm er; hvorfor drøyer man alltid reisen helt til man ikke orker mer (kulde). Til å ha så liten tålmodighet som undertegnede, overrasker jeg med visse ting. Denne uken i fjor var vi på vei til Miami, og nå her – jeg lukter en kommende tradisjon. Mitt neste spm er; hvorfor tar jeg ikke bittelitt sol? Typ en smule? Hvis du tror du er blek hjemme.. I Oslo konkurrerte jeg med snøen – altså; jeg var i allefall ikke så blek. Men nå? Det ser ut som jeg kommer rett ut av sykesengen. Uansett. Jeg deler energinivå med resten av reisefølget, og forsåvidt resten av øyen. Planen er klinkende klar. Jeg skal bare ligge rett ut!

No Comments

Leave a reply

About me
About Me
Oh HELLO. Earlier TV-host now influencer
Categories