To top
4 Mar

10 timer

Det var det som måtte til. La meg 20:30 og våknet 07:00. Det tar med andre ord på. Følelsen av sol og varme, herregud, man får nesten tårer i øynene. Også med tanke på at det ser ut som en 12 åring har smørt meg. Føttene mine gløder. Luksusproblem? Første dag er omme – hvis du lever etter min rugeklokke – og det var som ventet. Å kle av seg til bikini for første gang i et nytt år er like rart hver gang. Man får nesten litt puls, og tenker: hva ER det du driver med? Bikini og undertøy er farlig nære hverandre. Og det er ikke alltid hodet henger med på forskjellen. Uansett. Spradingen kommer nok om noen dager. Da har mamasita fått i seg nok d-vitaminer.

Kimono: Stine Goya / Sandals: UGG / Tee: Pierre Robert

No Comments

Leave a reply

About me
About Me
Oh HELLO. Earlier TV-host now influencer
Categories