To top
6 Mar

Uke 23

Og der var jeg over i 6. mnd. Jeg var egentlig litt spent på å komme meg ned hit. Er jo nærmere seks timers flytur. Men frykt ikke, jeg var innom apoteket og kjøpte støttestrømper. DET er sexy. Men vi leker ikke pensjonistferie! Jeg fikk kun mer tilhørighet. De andre var sikkert misunnelig på mine splitter nye strømper, og vi kunne sikkert ha delt erfaringer og informasjon. Turen gikk uansett fint. En tanke slo meg, som jeg selvsagt la fort fra meg; du vet når du åpner en vannflaske på flyet, og når du lander så er den trykk-forandret? Altså deformert.. Babyen ligger jo i vann så tenkte det kunne bli trangt ved landing. Men går ut ifra at han er en eksemplarisk dykker og blåser ut på vei ned.

Jeg kan ikke beskrive hvor sårt disse d-vitaminene var trengt. Jeg føler det gjør godt for oss begge to. Han sparker mer enn noen gang, så om det er pga gleden av is til dessert hver dag, litt kaldt badevann eller sol er ennå usikkert.

Jeg kan per i dag fronte med en 28cm lang makaroni på rundt 670gram, men hadde ikke bitt forundret om han var et par 100 gram ekstra. Om han ligner foreldrene, og selvfølgelig med utgangspunkt i at på visse dager ser det ut som jeg bærer tvillinger. Jeg leker ikke gravid.

Uke 23+6

59% av graviditeten har passert
Trimester: 2
Termin 30.06.18
Mnd: 6
Kjønn: gutt

Og det er 116 dager igjen.

Dress : By Malina / Bag: Match / Shoes: Prada / Sunnies: Triwa

14 Comments
 • S

  Så fiiin du er 😊 misunner deg pensjonisttur i solskinn, hadde virkelig trengt det selv! Er i starten av uke 26+ selv med en liten gutt, er litt lavere enn deg, og magen er i full anmarsj utover, for det er bare der det er plass.. Kjenner det i rygg og ribbein, men det er så koselig å kjenne små føtter og knyttnever så han er unnskyldt for plagene han gir. Det blir definitivt en fin og annerledes sommer for oss i år 😁 Det er gøy å følge deg på graviditetsferden! Kos deg i varmen 🤗

  6. March 2018 at 20:38 Reply
 • Susann

  Du ser helt fantastisk ut 😍

  6. March 2018 at 22:10 Reply
 • Monica Lundquist

  Hei!;)

  Er vesken å finne i butikk nå?

  6. March 2018 at 23:05 Reply
 • Carina

  Så fin du er! Og så sjukt digg med sol og varme! Kansje du kan skreve et lite innlegg på hva du bruker å ha med i håndbagasjen når du skal på tur? Alltid kjekt å vite! 🙂 Kos deg videre!
  Klem fra Carina

  7. March 2018 at 15:46 Reply
 • Linn

  For en utrolig fin kjole (og dame)!! Hvordan er størrelsen?

  8. March 2018 at 08:21 Reply
 • Idun

  Hei igjen! Gratulerer med vel overståtte 24 uker. Jeg er fortsatt 3 uker bak, med mine 21 uker! Var på OUL for to uker siden og fikk vite at også vi venter en liten gutt! Gleder meg veldig til å følge deg videre. Dette blir veldig spennende!!

  8. March 2018 at 19:23 Reply
   • Idun

    Det blir nok en liten Jacob <3 Har dere bestemt dere? Formen er overraskende bra fortsatt 🙂

    9. March 2018 at 16:23 Reply

Leave a reply

About me
About Me
Oh HELLO. Earlier TV-host now influencer
Categories