To top
8 Mar

Kjære vene

Ble oppmerksom på et skiftende vokabulær i går;  kjære vene, jøye meg og gode gud. Eh? Jeg melder om at det er 2 dager igjen med en tydelig innflytelse fra de andre «voksne» feriegjestene. Hvis jeg kommer hjem med noen nye vaner eller musikksmak må du gjerne gi meg et pip. Sant skal sies; denne livsstilen er svært behagelig. Jeg leser, spiser is, sover, bader. Sorry. Mon tro om du finner bildene fra en ferie inspirerende eller bare irriterende. Det er lov med begge deler! Jeg er ganske kul på det. Gratulerer med kvinnedagen – burde være hver dag, for vi er ganske rå. Vi har blant annet eget drivhus.

Dress: Lovechild / Shoes: UGG

4 Comments
 • Anna

  Hei, du stråler i denne kjolen! Hvor er den kjøpt?takk 🙂

  24. March 2018 at 08:43 Reply
   • Anna

    Så gøy 🙂 Da skal utkikk etter den. God påske 🙂

    26. March 2018 at 09:30 Reply

Leave a reply

About me
About Me
Oh HELLO. Earlier TV-host now influencer
Categories