To top
9 Mar

Lips

Annonse

Hola. Jeg har fått en ny venn jeg vil vise deg. Den gir mye fukt, er shiny og lekker. Jeg føler forholdet vårt går ut på en felles forståelse at jeg gir den ros, og den roser meg. Har vist den før i rødt?

Vel, nå er denne transparent-ish. Den har en del lysrosa pigment i seg pga de små shimmerkornene, så lysere lepper får man. Og jeg vil si det føles mer som en leppepomade enn leppestift. Men den gir en helt annen fortelling! Er egentlig helt gal etter denne linjen, fordi den er så shiny. Jeg tror siden vi går mot lysere tider at jeg er litt lei av det «matte»? Jeg tror dette er min nye «prikken over». God fredag! Ikke gjør noe jeg ikke ville gjort…før jeg ble gravid. Frie tøyler med andre ord, neida..

6 Comments
 • Mia

  Vakre! Kan jeg få spørre om øreringen du har øverst i øret ditt – hvor er den fra?

  9. March 2018 at 09:27 Reply
 • Camilla

  Heii😊 Hvor er den fine blusen din fra? Klem

  9. March 2018 at 10:05 Reply
 • Christine Løken

  Hei Gine:)

  Jeg lurte på hvor du har kjøpt øreringen du har øverst i øret? Så utrolig vakker.

  Klem Christine

  9. March 2018 at 11:07 Reply

Leave a reply

About me
About Me
Oh HELLO. Earlier TV-host now influencer
Categories