To top
11 Mar

Design samarbeid

Oh mama!!! Helt i smug har jeg jobbet med en liten kolleksjon for Becksöndergaard. Tenk det! Litt av en luring? Jeg er så stolt. Det er en ære og så gøy. Til høsten kommer sånn ca 6 skjerf og 4 vesker. Det er bare å smøre seg med tålmodighet – det gjør i allefall jeg. Du vet – skulle helst hatt alle styles i går, men den som venter på noe godt?! Jeg gleder meg til å vise deg. Måtte din søndagskveld bli fylt med smågodt og kos. Jeg er forresten tilbake på norsk jord, og det er sånn passe. Hvis de ikke skrur av snøkanonene der oppe snart så går det av en sikring her nede.

2 Comments
  • Belinda

    Gratulerer med samarbeidet, gleder meg virkelig til å se det! 😁

    11. March 2018 at 23:02 Reply

Leave a reply

About me
About Me
Oh HELLO. Earlier TV-host now influencer
Categories