To top
26 May

Uke 35

Hvis du lurer på om jeg er varm – kan jeg herved bekrefte det. Jeg har ikke sovet med dyne på tre uker, spiser 10 is om dagen, dusjer to ganger og lurer på hvor jeg skal gjøre av meg. Jeg klager ikke – for denne varmen gir meg ikke mindre lyst til å flytte til varmere strøk. Bare sier at det koker om dagen.

Jeg har gått fra å telle mnd, til uker og nå nærmest dager – som forøvrig er kun 35 dager igjen. Noe som betyr at jeg er i uke 35, og jeg kan allerede føde om to uker. Kan vel i prinsippet føde når som helst, men om to uker er han altså fiks ferdig, og ingenting som gjenstår – eller han blir ikke regnet som prematur. Det er vel lite som gjenstår her også. Det meste er kjøpt inn, rommet er vel klart, og det er jeg og. Psykisk og fysisk. Kjenner på at jeg er klar for å gå inn i hva enn som kommer, og egentlig havnet i kamp-modus. Jeg er utrolig spent, og jeg skal love deg det er det nesten det eneste temaet som opptar meg. Når starter det? Hvordan starter det? Er det som jeg ser for meg?

Det som kan bli interessant er at jeg har hatt en følelse av at jeg kommer til å føde “tidlig”. Med det sagt mener jeg ikke for tidlig, men fra uke 37, når det er “innenfor” termin. Regelen er jo 3 uker før til 2 uker etter gitt termindato. Hodet mitt er ganske innstilt på at jeg ikke kommer til å gå over termindato, noe som er skummelt for en med tålmodighetsvansker som meg selv. For når alt kommer til alt har jeg ikke et komma jeg skulle tilføye i denne historien. Det er noen som har tatt over rattet, og jeg er ikke lenger den som bestemmer dagen, historien eller hvordan dette skal skje. Det er fra nå av min øverste sjef, Baby B.

Og der skiftet vi tema; navn. Han har blitt kaldt Baby B i ganske mange mnd. Hvor det såklart er en fortsettelse etter bokstaven B. Som jeg nevnte kjøpte jeg flybilletter hvor jeg var nødt til å skrive inn navn på barnet. Jeg har vel egentlig bestemt meg, men tør likevel ikke skrive det i sten før jeg ser han. Og når jeg sier “jeg” – mener jeg “vi” – vi er jo to om det, hvor enighet er viktig. Men den som tier samtykker – sa kjerringa og satte en teipbit over munnen til mannen. Neida. Vi skal begge digge navnet. Vi må bare se han før vi gir full gass. Listen er på fem, hvor jeg har en klar favoritt! Så hvis du har noen tips som vi kanskje ikke har tenkt på mottas de altså med glede. Alltid gøy med nye navn.

Dress: Munthe / Belt: Gant / Hat: Zara / Bag: Loccitain / Sandals: Hermes

14 Comments
 • Hedda

  Kjære, vakre Gine!
  Du stråler og ser helt fantastisk ut!
  Veldig gøy å følge deg i graviditeten😊
  Det hadde vært så kos å se barnerommet – håper du ønsker å vise frem en sneak-peak av dette🤗
  Lykke til fremover!
  Klem

  26. May 2018 at 09:19 Reply
 • Nazarena

  Altså! Ser jeg halvparten så vakker og fab ut når jeg er gravid kan jeg dø lykkelig! Alltid like fint å klikke seg inn her:-) masse lykke til med innspurten! Jeg er sikker på at du (les dere) kommer til å omfavne oppgaven uten problem!
  <3

  26. May 2018 at 09:26 Reply
 • Anna

  Det ser ut som du er tatt rett ut av en film! Utrolig vakker 😍😍

  26. May 2018 at 10:13 Reply
 • Jeanette

  Æææ så spennende! Fødselen min sist startet ikke som jeg hadde forventet 😆 gikk 3 dager over termin og det startet ikke med at vannet gikk, som jeg trodde det skulle haha. Vi begynte tidlig å kalle hun ved navnet vi hadde valgt, og da hun endelig ble født følte vi jo at det var riktig for hun hadde jo allerede hett det i nesten 9 mnd 😄 men! -det var ikke før etter dåpen hvor det virkelig ble «skrevet i sten» at jeg var helt sikker på at det var riktig navn. Altså 4-5 mnd etter fødsel, haha.
  Nå med nummer to og 28 uker på vei har vi egentlig bare hatt et alternativ til navn. Storesøsters navn hvis hun var gutt. Jo nærmere fødsel vi nærmer oss jo mer usikker blir vi på navnet, men finner ingen andre gode alternativ så med mindre han virkelig ikke passer navnet sitt så blir det vel baby S 💙 jeg tror de blir navnene sine etterhvert selvom man kanskje kan være litt usikker i starten, så hvis du (og kanskje mannen 😝) har hatt et navn hele tiden, så ville jeg gått for det! Storesøsteren her i hus kunne hvert fall aldri hett noe annet!
  Lykke til videre med fødsel Gine, du ser fantastisk ut, og fødselen skjer når den skjer og aldri kanskje helt som forventet 🙈💙

  26. May 2018 at 10:36 Reply
 • Tonje

  Du ser helt fantastisk ut. Kos deg den siste tiden som gravid. Jeg fikk en datter 08 april. Du har en helt ubeskrivelig opplevelse foran deg. Bare å glede seg. Ha en fortsatt fin kveld.

  27. May 2018 at 20:23 Reply
 • Henriette

  Vakker! Hvordan bestemte du deg for fødeplass? Jeg skal selv gjøre det nå (i Oslo) og er helt i villrede! Har ikke akkurat gjort meg noen tanker om det allerede i uke 9..

  28. May 2018 at 18:57 Reply
 • Lene

  Du stråler som alltid og ser like fantastisk ut hele tiden💞 Nå høres jeg veldig gammel ut da men “før i tida” da jeg var gravid dvs 19 år siden var det ikke vanlig å vite kjønnet så overtroisk som jeg var ble det gutt- men ut kom ei lita tulle som ble kalt Madeleine før jeg omtrent var ferdig med keisersnittet… skal si mannen her var kjapt ute gitt!!!! Med gutteklær i skapet var det bare å handle kjapt og tenke nytt. He he. Håper du får en fin og trygg fødsel. Jeg fødte i uke 32 og 29 desember. Push snakk om uflaks med den datoen, har vel fått høre det noen ganger😜 Guttenavn ja. Blir spennende men jeg liker Sebastian jeg da. Masse lykke til. By the way kjolen fra Lindex er smashing. Måtte jo ha den og litt blakkere igjen.. Thanks❤️

  30. May 2018 at 22:01 Reply

Leave a reply

About me
About Me
Oh HELLO. Earlier TV-host now influencer
Categories