To top
28 May

Bader

Det er kanskje 30 grader ute, men det kjennes ut som 50 innvendig. Det beste jeg vet i verden er å bade. I sjøen. Det er bedre enn kanelboller, jordbær, moreller, vannmelon og troika. Ja, da kan du vel tenke deg lykken når jeg i helgen endte opp med å ikke gjøre annet. Og jeg kan informere om at jeg om ikke lenge er på vei ut igjen. Definisjonen av befriende. Jeg trenger på ingen måte flyteassistanse, da det er tre større fordeler foran og to bak som tar seg av jobben. Da Oslofjorden plutselig ble til dødehavet? Eller da bade-egg plutselig fikk en ny definisjon?

Jeg må informere om fullmåne i natt, eller er det kanskje i morgen? Blir det natt til tirsdag eller natt til onsdag? Det forklarer i såfall dårlig søvn, ville drømmer, varulver eller fødsel? Neida.

Hat: HM

No Comments

Leave a reply

About me
About Me
Oh HELLO. Earlier TV-host now influencer
Categories