To top
29 May

Klar?

Jeg lader opp til Norges varmeste dag. For du har hørt det? Det er i morgen. Minner om at vi fremdeles er i mai. Noen må ha misforstått. Det er helt OK for min del, men begynner å tenke at juli kanskje ikke blir så vill? Vi har jo en kvote her til lands, dessverre. Ikke at jeg er i nærheten av pessimist, men historie pleier å repetere seg #direkteoversatt. Jeg skal i allefall ta med kontoret ut til sjøen i morgen. Har en haug med deadlines før den VIRKELIGE deadlinen nærmer seg. Og det eneste som holder meg gående om dagen er å kjøle ned kropp og hode i sjøen.

Dress: Arnie Says / Sandals: Birkenstocks

3 Comments
  • Marita Angell

    Hvor er den fine vesken/clutchen fra?😍

    30. May 2018 at 07:25 Reply
  • Martine

    Jeg klager ikke jeg heller, men det er fanden så varmt. Sliter med å kle på meg, når man må være litt ålreit på jobb og ikke akkurat kan gå i bikini – da er livet faktisk litt hardt. Må faktisk gå til innkjøp av lette kjoler asap rocky. Håper du nyyyter dagen på stranda, meget fortjent! ❤️

    30. May 2018 at 11:01 Reply

Leave a reply

About me
About Me
Oh HELLO. Earlier TV-host now influencer
Categories