To top
1 Jun

Oh oh

Trodde du jeg hadde født nå? Vel, skal jeg være ærlig så tror jeg ikke det er så lenge til. Det er en følelse jeg har. Typisk at jeg nå går to uker over termin, hæ? Nei, det gjør jeg ikke! Bolle i ovnen har fått en ny mening. Det er nemlig først nå jeg forstår at det faktisk er en ovn, det føles ut som den er innstilt på 245 grader – over og under varme. Ypperste kvalitet! Jeg har nå trappet ned på møter, eventer og går juni i møte med en roligere hverdag. Jeg ligger altså da halve dagen i sjøen hvis jeg kan. Å kjøle hodet og kropp i sjøen er en så befriende følelse at jeg blir rørt av tanken. God 1. juli, måtte den bli like fin som mai.

Vesken er sponset / dress: HM / sunnies: Spektre

4 Comments
  • Martine

    Jeg trodde på ekte du hadde født!! Fikk litt panikk faktisk. Jeg synes å huske at du nevnte noe om at man rører litt når man er gravid, eller om det er heteslag? I alle fall så har vi vel inntatt juni, og ikke juli allerede? 😬

    2. June 2018 at 00:05 Reply
  • Ida

    All ære til preggo damer i denne varmen, vi dødelige mennesker sliter nok. Godt å høre at du kan kjøle deg ned med bad og is! God sommer!

    2. June 2018 at 13:03 Reply

Leave a reply

About me
About Me
Oh HELLO. Earlier TV-host now influencer
Categories