To top
5 Jun

Opp ned

Det er noen dager som starter opp ned. Tro meg; jeg våknet ikke håndstående med bena i været. Men du vet når kroppen ikke følger signalene? Jeg skrur på hageslangen uten å tenke på hvor tuten er – som forøvrig var rettet opp i skjørtet mitt? Vannet gikk altså ikke. Sølt kaffe tre ganger. Stanget hodet i bilen og kastet av meg sandalen da jeg gikk. Sendt gloser rundt i hele Oslo. Jeg har med andre ord låst meg til sofaen for sikkerhetsmessig årsaker. Jeg forstår at jeg kan være en en fare for meg selv og andre. Det eneste jeg skal gjøre er å se en film og spise is. Hva kan gå galt?

Dress: Michael Kors / Sandals: Aquazzura / Shades: Mango

14 Comments
 • Martine

  Fytti katta som du stråler om dagen, selv opp ned! Om det er å være drivhus som er hemmeligheten så må jeg vurdere å ta meg en tur ut på byen natt til søndag. Muligens finne meg en mann men det blir litt for meget akkurat nå kjenner jeg.

  5. June 2018 at 20:01 Reply
 • S

  Nå nærmer det seg med stormskritt! 😊 for meg er det en uke i dag (mer eller eller mindre?), og veldig spent på når det skjer.. Alle har gjettet før tiden på meg( pga størrelsen på magen), som du selv tror, men føler jeg kommer til å gå litt over, eller?.. Kan ikke bare noen fortelle oss når det kommer til å skje?! Hadde vært så greit å planlegge dagen liksom. Får håpe det er plass på Ullevål ihvertfall.. tror det er mange som føder nå 😬 glemmer litt innimellom, når kroppen føles tung og gradene har ligget rundt 30, at det snart kommer en liten gutt, men blir for mye tårer av å snakke om og tenke på at man skal se det lille fjeset for første gang 🤩 Snart får vi ny samboer som flytter inn for godt 💙 Masse lykke til de siste ukene! Gøy å følge deg på bloggen ☺️👍 kanskje vi sees på føden 😉

  5. June 2018 at 20:57 Reply
 • S

  Du ser forresten flott ut som alltid, og tærne dine også 😅 kan jeg spørre om hvor tåneglelakken din er fra og hva den heter? Har div fra essie, men er på jakt etter noe lignende som du har til tærne.. Kan jo vagge med fine lyse negler den siste uka 😉

  5. June 2018 at 21:07 Reply
 • P

  Herreminhatt, så fin! Du stråler, du er morsom, du altså.
  Nyt dagene!

  6. June 2018 at 15:36 Reply
 • C

  Hei! Kan du ikke skrive litt om hva du har kjøpt inn til babyen og deg selv? Gjerne vise litt bilder☺️ Fått så mye inspirasjon av deg når det gjelder klær under graviditeten så sikker på du kan inspirere mye der også😉 Har ikke kjøpt inn noen ting enda, og vet jeg må begynne snart🙈

  6. June 2018 at 17:30 Reply
   • C

    Gøy, gleder meg👏🏻👏🏻 Lykke til med siste innspurt!

    6. June 2018 at 22:08 Reply
 • Anniken

  Vakker er du! Og veldig morsom😍
  Selv har jeg 6 uker igjen til termin, og begynner å føle meg som en flodhest😅 men det er nok mest fordi ingen klær passer. Kjolen du har på deg er jo bare rålekker!! Den har jeg også lyst på, men jeg klarer ikke spore den opp. Hvor har du kjøpt din?
  Ellers vil jeg takke for godt tips om å ha med maxikjoler med knepping til sykehuset😉 Da tror jeg kanskje man føler seg hakket mer fresh i nettingbleia🙈😂
  Kjole skal med i fødebagen👌🏼
  Masse lykke til💖 gleder meg til å følge deg videre!😉

  11. June 2018 at 16:07 Reply

Leave a reply

About me
About Me
Oh HELLO. Earlier TV-host now influencer
Categories