To top
6 Jun

Uke 37

Jeg har på håret kommet meg inn i uke 37. Tenk det. Alt kan skje, og det føler jeg virkelig at det også gjør. Jaja, jeg har mast om at det ikke er lenge til han kommer. Jeg har ingenting å sammenligne med – men jeg står fremdeles fast ved min følelse. Jeg har den siste uken hatt mye kynnere og mye nedpress. Og da spesielt når jeg er på tur med Bellmann, eller at jeg våkner om natten av smerter. Jeg var hos jordmor forrige uke, hvor jeg ba henne ta en liten sjekk. Hun svarte at jeg nok ikke kom på neste kontroll som er om en uke. Derav høy spenning om dagen. Påskekrim, julekrim eller Jo Nesbø har ingenting å stille opp med i forhold. Likevel kan det jo ta fire uker – tenk om man bare kunne vite med sikkerhet?! Jeg går nå til akupunktøren min 3 ganger i uken for modning – og egentlig generell velvære. Bedre søvn og alt annet godt – det kan anbefales for såre rygger, tunge kropper og andre plager. Føler hun har bare holdt meg oppe og i gassen hele veien. Hver gang jeg føler meg litt nede ordner hun biffen. Ingen reklame – men når det virker så virker det; Klinikk Fjeld.

Fødebagen er pakket og den inneholder som følger:

3 maxi kjoler – alle med knapper foran
4 digge hipster truser
2 amme singleter
2 amme bher
2 ammepads
1 purelan salve
Shampoo, balsam og bodylotion

Til babyen:

1 pakke våtservietter
3 bodyer
1 tynt ullsett – plutselig snør det i juni.
1 tynn bomullslue
1 par sokker
2 pledd

Jeg har søkt om plass på Ullevål, hvor det er mulighet for hotellopphold etterpå. Derav en større liste enn kanskje normalt. Man får mulighet til å overnatte i noen dager. Spørsmålet er bare om det er plass?! Det fødes 20% mer i juni, juli og august – så sjansen for å bli flyttet er stor. Uansett jeg er vel i såfall beredt! Hvis dere har noen tips på annet man bør ta med seg så ikke hold tilbake.

Jeg kan informere om at jeg har de to siste ukene brukt en formue på moreller. Du vil ikke tro meg, men jeg har spist 5 store poser moreller i uken. Ja, nesten en hver dag. Jeg får ikke nok. Har faktisk stått opp på natten for å spise det.

Hvordan går det med mine felles-gravide? Jeg syns det er så hyggelig at dere legger igjen kommentarer med deres oppdateringer, men syns nå det er en stund siden? Hvordan ligger dere an?

 

71 Comments
 • Anni

  Lykke til videre! Du ser flott ut! Hvor er kjolen fra?

  6. June 2018 at 21:16 Reply
 • Sandra

  Du stråler❤️

  Mitt tips er å ta med noe du kan ha på føttene når du skal dusje etter fødsel og de kommende dagene🙈

  Lykke til😍

  6. June 2018 at 21:42 Reply
 • Kristine

  Masse lykke til med innspurten! Lite tips hvis du får plass på hotellet. Ta med deg snacks og masse godt å drikke til deg og mannen, (les; juice, brus, saft, vin, champis!!Hva enn du ønsker) Det kan ikke bli for mye 😉 det er et lite kjøleskap på rommet. Bare nyt siste tiden vakre.

  6. June 2018 at 21:45 Reply
 • Sara

  Så spennende! Lykke til med innspurten!
  Jeg hadde med mine birkenstock sist gang, og skal gjøre det denne gangen også. (Er i uke 36 selv) så jeg anbefaler å ta med sandaler/tøfler e.l.
  Deilig å ha noe på beina i gangene der.. 😉

  6. June 2018 at 21:49 Reply
 • Marit W

  Hola! Jeg var inne og kommenterte helt i starten av svangerskapet mitt, noe om at du som felles-gravid skulle være min stil-inspo i graviditeten – og det har du definitivt vært! Jeg er 39+4 i dag, men føler min lille huleboer trives altfor godt inni magen. Håper han likevel snart vil melde sin ankomst! Skal føde på ABC på Ullevål, kanskje vi plutselig sees 🙂

  6. June 2018 at 21:53 Reply
 • Martine

  Eneste bollen jeg har i ovnen er av typen kanel, men jeg tar meg likevel den frihet til å svare. Jo det går bra med meg, sett bort i fra at det var fanden så kaldt i Oslo i dag. Alt for varmt forrige uke, finnes det ikke en mellomting?! Jeg skal hjem en liten tur til Telemark om et par uker, forventer egentlig at det står noen morell-selgere langs veien der – i så fall så skal jeg spise de i sånn “føde-sympati” og sende varme tanker til dere. Så vil jeg gjerne nå med en gang ønske deg maaasse lykke til sånn i tilfelle du ikke rekker innom før det smeller. Skal følge nøye med på instaen din om det er tegn til (nytt) liv fremover! Jeg har ingen anelse om hva det er du skal gjennom, men er det noen som består det med glans så må det være deg. Det er jeg sikker på, og jeg er en meget god menneskekjenner. Tenk a, du ordner et nytt menneske. Jeg heier på deg! <3 <3

  6. June 2018 at 21:54 Reply
 • Thilde

  Slippers og behagelig toalettpapir!

  6. June 2018 at 21:57 Reply
 • S

  Drikkeflaske med tut på 🙂
  Lykke til! Kommer rett bak deg med noen dager!

  6. June 2018 at 21:57 Reply
 • Selwa

  Du ser helt fantastisk ut, mote inspo for meg som er 27uker på vei nå😊 her er formen flott, sitter å teller uker! Så klar for at lille prinsen skal komme😉 Her er det vannmelon hver dag! Lykke til videre🤗💙

  6. June 2018 at 22:06 Reply
 • Anne Irene den pene

  Ta med en stor drikkeflaske som er lett å drikke av. Du blir enormt tørst av å amme, så den kommer til å bli din bestevenn framover! Vet ikke hvordan du stiller deg til det, men jeg er pro smokkebruk, så en liten babysmokk? Her var MAM en hit, men mulig du må prøve deg frem 💙

  6. June 2018 at 22:09 Reply
 • K

  Heldige deg som har tegn til fødsel i nær fremtid og mest sannsynlig slipper å gå helt ut. Her sitter jeg på dag 10 over termin og er sånn over middels lei. Må si det har vært en fryd å følge deg under graviditen, med masse inspo til hvordan vi gravide kan kle oss uten å se ut som gamle tanter.

  6. June 2018 at 22:30 Reply
  • S

   Omg! Feel you girl! Overtid er så tungt! Men blir satt i gang i morgen?lykke til!!

   7. June 2018 at 08:57 Reply
 • Linn

  Hårstrikk, tynn morgenkåpe, mobillader og en god dusjsåpe!
  Hilsen 3.gangs i uke 36:-)

  6. June 2018 at 22:37 Reply
 • B

  Lykke lykke til!

  Når jeg fødte på Ullevål var hotellet fullbooket men fikk sove på sykehuset første natten da uten mann, men fikk komme inn på sykehuset hotellet neste dag.

  På sykehuset fikk jeg det for meg at det var tørr luft så brukte mye ansiktskrem, fuktighetsspray O.l.

  Ang mat; Etter fødsel fikk jeg to skiver og en mugge rød saft men var ikke noe til mannen , så litt mat/snacks både å spise på før fødsel og etter kan være fint. Jeg hadde i tillegg stor glede av å høre på podcaster, musikk osv så øretelefoner er godt tips! Litt uforutsigbart hvor lang tid det tar..

  Noe til føttene er godt tips som mange har skrevet, og maxlkjoler med knapper foran er jo genialt, så langt tenkte ikke jeg. Så jeg bomma litt på min egen klespakking da jeg ikke tenkte på praktisk oppknepping i front.

  Men babyen; Hva med å ta med en liten bukse i tillegg. Det blir kanskje en mellomting av kun body (eventuelt med sokker ;)) og ullsett. Men ull kan funke tipp topp om sommeren så.mulig du kan få brukt det selv uten snø

  Lykke til flotte deg!

  6. June 2018 at 22:45 Reply
 • Silje

  Sokker – ble iskald på føttene under fødselen (selv om jeg var ganske så varm
  på resten av kroppen)
  Morgenkåpe – digg å tasse rundt i dersom du ikke får hotellrom
  Stor drikkeflaske – tørsten vil ingen ende ta
  Lykke til!!

  6. June 2018 at 22:45 Reply
 • Vibeke

  Mykt toalettpapir er veldig kjekt å ha med. Toalettpapiret er ofte hardt på sykehus.

  6. June 2018 at 23:12 Reply
 • Kine

  Hårføner! Da slipper du å bruke dopapir helt i starten;) Slippers til å dusje med, babynest til babyen og snacks/enkel energi.

  Hilsen spent 2. gangsgravid (37+4)

  6. June 2018 at 23:27 Reply
 • Victoria van Pelt

  Shiiit uke 37 er big deal å komme til!!! og jeg kjenner meg SÅ godt igjen i den følelsen av at du føder før!
  Jeg er i uke 34+2 og har nøyaktig samme følelse som deg, jenta i magen blir jeg overrasket om holder til termin!
  Jeg har digget å følge svangerskapet ditt og gleder meg ENDA mer til tiden etter babyen din kommer! Du er så laidback, morsom og kul og jeg bare elsker å gå inn i boblen din med tips, spenning og endeløs glød fra ditt nydelige vesen<3
  Og etter at jeg så en av Q&A filmene dine, så har du gitt meg 2 av de beste tipsene på lenge, selvom mange har sagt det tidligere, så var det bare måten du sa disse to tingene på «la det fare» og «skap minner hver dag» jeg har prøve å ha den tankegangen i det siste, og FY så forfriskende!
  Ok meget langt innlegg her nå, men uansett, digger bloggen, gleder meg til å følge deg videre i tiden du har i møte med baby on board<3 stor klem og lykke til med fødsel når enn det skjer! <3

  6. June 2018 at 23:46 Reply
 • Re

  Æææ så spennende!! Jeg har termin 10 dager etter deg og er såå spent!
  Tenk at snart har vi babyene her hos oss. Jeg lurer SÅNN på hvordan småen ser ut og hvordan det føles å kose med vår egen lille baby på UTSIDEN!

  Jeg er i grei form, men herligheeeet for et lavt energinivå. I dag måtte jeg sove i 45 min etter å ha gått en tur på 5 km (er vant til å trene mye og løpe langt til vanlig).
  Baby har lagt i samme stilling i minst 8 uker nå, veldig glad for at småen har fornuft til å ligge riktig vei 😀 håper veldig på å føde før termindato , 30.juni hadde vært perfekt 😀

  7. June 2018 at 00:07 Reply
 • Ida

  Lykke til med innspurten, spennende tider. En ting jeg var superglad for å ha med var noen sandaler som er gode og enkle å få på. Jeg fikk tvillinger og lå på barsel 6 dager etter fødsel. Var mye opp og ned av sengen og inn og ut av rommet så fint med noe som er raskt å få på seg på bena.

  7. June 2018 at 08:22 Reply
 • Maria

  Da jeg fødte sa de på sykehuset at ull er gull siden de små ikke regulerer temperaturen så godt selv. En tynn ull-lue anbefales til inne på sykehuset. Lykke til😊

  7. June 2018 at 10:03 Reply
 • Anine Kristin

  Magefølelsen er ikke til og kimse av. Jeg følte hele tiden at jeg skulle føde før termin, og i uke 37 kom datteren vår raskt og effektivt en fredag formiddag! Masse lykke til i tiden som kommer Gine 🙂 Du har så mye fint i vente!

  7. June 2018 at 10:29 Reply
 • Hanne

  Fødte for 3 uker siden, og signerer det med snacks og drikke til deg og mannen din. Nøtter, sjokkis, epler osv. Lypsyl, noen ordentlig store truser (vi snakker de som går over navlen) en litt fin kosebukse og en lang strikkejakke. Lykkkkkke til 🙂 <3

  7. June 2018 at 12:04 Reply
 • Sissa

  Jeg skal også føde på Ullevål med termin 1. juli, så sees vi i gangene der. Krysser fingrene for at de har plass til oss begge 🙂 Er første gang for meg også, så jeg har ikke så mange tips, men har blitt anbefalt å ha med slåbrok eller pysj med knapper foran.

  Jeg har kost meg med bloggen din underveis i svangerskapet, synes du har hatt så mange fine antrekk og også fremmet en sunn holdning til mat og det å legge på seg litt under graviditeten. Så takk for det og masse lykke til med siste etappe!

  7. June 2018 at 13:31 Reply
   • Sissa

    Jeg skal absolutt si fra hvis jeg ser deg i gangene 🙂 Og ja, jeg er veldig spent. Ikke minst er det rart ikke å vite når det skjer. Vi får en jente, ser det ut til. Håper hun vil ut bittelitt før termin!

    13. June 2018 at 21:54 Reply
 • Andrea Nyhuus

  Så spennende!! Jeg tar termin idag! Men sitter her med en ukes fersk baby i armene:) Det var så varmt på sykehuset forrige uke, så mannen måtte rett og slett dra å kjøpe lettere klær til baby. Vanlig body ble tom for mye, så bambus med korte ermer ble redningen.. Ser mange allerede har tipset om slipperser, det er et must:) Og nok hårstrikker til å få håret BORT! Masse lykke til med innspurten;)

  7. June 2018 at 14:09 Reply
 • Astrid

  Hei! Så moro å følge deg under graviditeten! Jeg hadde termin i går, men den lille jenta kom for en uke siden ☺️ Synes fødebagen din lignet veldig med det jeg hadde med meg, og jeg følte jeg fikk bruk for det meste jeg hadde med. I tillegg synes jeg også at de var kjekt med en lett morgenkåpe, birckenstocks og drikkeflaske! Masse lykke til i innspurten!

  7. June 2018 at 14:35 Reply
 • Ida

  Held og lykke fra Danmark! Nipple cream – uunnværlig!

  7. June 2018 at 16:51 Reply
 • Line

  Hei,
  Så gøy at det nærmer seg for deg! Veldig spennende å se om du har rett, for du har ment hele tida at han kommer før termin 🤔 🙌🏼

  I uke 29 her, og er det lov å si at jeg er lei?!? 🙈 Nå skal det sies at jeg er en over gjennomsnittlig utålmodig sjel, men får vell prøve å smøre meg med tålmodighet i en ca 10 uker til. Prøve å nyte den siste tiden frem til hun kommer 😍

  Masse lykke til med siste innspurt og gleder meg til å følge deg videre i mammarollen 👶🏼

  Går mye i moreller her også, pluss vannmelon og sånn ca 4 is om dagen 👌🏼😋 Hvis det er noen gang det er lov så er det nå🍦

  8. June 2018 at 07:54 Reply
 • Idun

  Kanskje lenge siden jeg har lagt igjen noe nå. Er 34+2 (Uke 35) og har alt klart! Skal til jordmor neste uke for fødselsforberedende. Så skal jeg på sykehuset for sjekk av bekkenet + vekstestimat. Vil jeg i det hele tatt kunne presse han ut?? Haha! Forberedt på alt føler jeg. Spørs bare når han vil komme. Nå ligger han i det minste riktig vei 😉

  8. June 2018 at 20:52 Reply
 • :)

  Husk helsekortet!!

  10. June 2018 at 16:58 Reply
 • Karen

  Så spennende! Masse lykke til! Et lite tips som jeg har brukt begge gangene jeg fødte er å flette håret når du skjønner at det går mot fødsel. Deilig å få håret bort fra ansiktet og så har sveisen vært ganske så fin på bildene som er tatt rett etterpå selv om jeg har vært svett og sliten 🙂 I tillegg kan en pakke med tørrkluter (de du får kjøpt fem eller seks pakker av på apoteket for 100 kr) gull verdt å ta med. De har bleier på Ullevål, men ikke noe til å tørke med under bleiestell så tørrkluter med vann er supert (for en pakke med våtservietter går veldig fort tom).

  11. June 2018 at 14:12 Reply
 • Mikaela

  Jeg hadde faktisk termin etter deg men har allerede født! Lillemann kom ut allerede i uke 30 så nå er vi på nyfødt intensiven i Drammen. Men det går fint med oss, han skal bare vokse og bli litt større :). Det ser ut som du allerede har fått mange gode tips til hva du trenger så jeg ønsker bare å ønske deg masse lykke til! Dette kommer du til å klare helt supert, stor klem

  11. June 2018 at 18:24 Reply
   • Mikaela

    Vi har allerede vært her i fem uker og blir nok her er par uker til. De passer godt på oss her men vi gleder oss til å reise hjem ;). Blir godt kjent med Drammen da 🙂

    12. June 2018 at 09:36 Reply
 • Hanne Haug

  Masse lykke til 😁 lite pakke tips fra meg som fødte i aug ifjor😊 Ta med joggebukse eller lignende til baby, eller en pysj som er heldrakt😊 Til deg selv også så er det fantastisk deilig med en joggebukse og slippers til å dusje i😊 Hadde en super enkel fødsel, unna på 3 timer men alikevell så blør man en del de neste dagene, og da var det helt fantastisk med en fresh joggebukse😊 Og litt snacks da! Det er fortjent. Du ser nydelig ut!
  Lykke til😁💕

  12. June 2018 at 16:09 Reply
 • Therese

  Ikke noe annet enn kanelbolle i denne ovnen! Men jeg ønsker deg masse lykke til <3 Livets største glede i vente!

  17. June 2018 at 18:14 Reply

Leave a reply

About me
About Me
Oh HELLO. Earlier TV-host now influencer
Categories