To top
11 Jun

Løs Kanon

Først og fremst: SAKLIG?! Dere er helt konge. Takk for tips og oppdateringer. Dere er en så bra gjeng med damer. Blir helt rørt, men IKKE STOPP. Det er kun gledestårer.

Så, helgen har gått med til morgenbad, grilling og hundre timer med podcast. Har gått omveier for å høre en episode til – god stemning. Truecrimepodden? Hørt den? Bare ikke hør de to episodene om barn – begynte å hulke på åpen gate. Enda bedre var det å våkne i dag til en ny temperatur og tre mailer om at sommersalget er i gang på net-a-porter (favoritt nettbutikken). Det er like farlig som å sette meg til morellplukking. Et høygravid sinn er en løs kanon. Jeg yolo´ er meg igjennom dagens valg rett som det er, typ; Skal jeg kjøpe smågodt på en mandag? Tja. Skal jeg gå for en skolebolle i stedet for et rundstykke? Ja! Skal jeg kjøpe meg nye sko? Hvorfor ikke. Skjønner du eller? Snart sitter jeg her med så mye godtri at det varer til neste år, fem par nye sko, to kjoler og en leilighet i Marbella. Det er jo gleden ved å være gravid, man har ikke en eneste bekymring annet enn at babyen har det fint – eller at det ikke finnes moreller i kjøleskapet. Sant skal sies; jeg vant kun 75kr på lottoen på fredag, så holder vel litt tilbake. Er så deilig når potten er på 829 millioner, også får du melding om at du har vunnet….75kr. Det er da du kjenner at du lever. God mandag.

Dress: Arnie Says / hat: HM

3 Comments
 • Martine

  Å fytti katta. Nå må den vel komme snart?? Tror jammen jeg skal kjøpe meg et par sko jeg også, bare sånn for at du ikke plutselig skal få dårlig samvittighet alene. Har hatt lyst på Marni sine Fussbetts så lenge nå, perfekt anledning. Jeg er fra Akkerhaugen i Telemark, om du mot alle odds skulle ha hørt om eplebygda. Fortsatt masse lykke til <3

  11. June 2018 at 18:44 Reply
   • Martine

    10 min fra Bø, 5 fra Gvarv! 😄 Okei takk da er vi enig. Melder fra når kortet er sveipa og livet er godt!

    11. June 2018 at 21:28 Reply

Leave a reply

About me
About Me
Oh HELLO. Earlier TV-host now influencer
Categories