fbpx
To top
16 May

Sminke til 17.mai

Annonse

I morgen smeller det! Er du egentlig klar for 17.mai? Og hva er planen? Jeg melder om to frokoster, og Yr melder om et par grader mindre – som kanskje frister? Bunaden min blir i skapet i år, uten at jeg trenger noen som helst forklaring. Og jeg har faktisk ikke snøring på hva jeg skal ha på meg. Men en kjole blir det! Jeg tar deg uansett med ut i min lille utestue og viser deg en farlig rask oppskrift på sminke til 17.mai – i samarbeid med L´oreal Paris. Hvem andre?! Hæ?

Produktene jeg har brukt i basen finner du HER.

Du kan lese om de ulike kajalene HER.

Leppestiften finner du HER.

Maskaren jeg har brukt finner du HER.

Hvis du har andre spørsmål så fyr løs! God 16.mai – som forøvrig er vel den første ederu 16.mai´n jeg kan huske. Husker ikke de andre for da har jeg vært så full. Neida, mor. Jeg bare tuller. Litt. Du trenger ikke å ringe bekymret. Vedder for at du ringer uansett, det er bare hyggelig. Hade.

8 Comments
 • Luisa

  Hello 🙂 you use the loreal true match minerals in the darkest nuance honey 6 N as a Bronzer?
  And which rouge is your favorite? The Loreal Le blush in 16.5 or the other (cannot see the number)?

  Lovely make up and please ask my questions 🙂 lovely greets

  16. May 2018 at 10:48 Reply
 • Erika

  Altså, jeg blir smilende glad av deg! 🙂 Takk for gode tips, og riktig god 17. mai <3

  Klem

  16. May 2018 at 11:58 Reply
 • Martine

  Du er altså et så flott et menneske at jeg _orker ikke_! Selv skal jeg ha overraskelsesbursdag for lillesøstersen i kveld, bake pavlova til i morgen, stryke skjorte, pusse sølv, leve, ja alt må selvfølgelig gjøres i siste liten ? Om du lurte. Likevel sitter jeg paddeflat med islatte i en hånd og bloggen din i den andre, det må vel være lov. Håper du får en skiikkelig fin 17. mai, siste uten kid på armen og siste hvor du får ha isen din i fred, tenk på det! ❤️

  16. May 2018 at 15:05 Reply
 • Marie

  Du er så herlig, alltid så blid og i godt humør! Hvilken bunad har du? 😀 Ha en nydelig 17- mai <3

  16. May 2018 at 22:12 Reply
   • Marie

    Åå, fiin ? Skjønner du synes det! Jeg har vest- Agder, gleder meg masse til å ta den på i morgen! Håper du har funnet noe å gå med ?

    16. May 2018 at 22:52 Reply

Leave a reply