Mustard inspo

 
Gimme gimme gimme! Over middels nazi (er det egentlig lov å si?) når det kommer til farger. Det må stemme oppi hodet! Herregud, kanskje dette er en tvangstanke? Sykdom? Shrink, yes hello? Men hvor digg er dette, a? Og hvor gøy er det ikke at personligheter noen ganger følger med en stil. Litt fransk, litt luksusbohem. Bonjour tout le monde!

What do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 Comments
 • Vilde
  november 14, 2016

  Hei! Du lager så flotte collager, men skulle gjerne visst hvor tingene er fra, så hadde blitt veldig glad hvis du kunne linke til de neste du lager da vet du. Slik som den digge gule blusen – frykter merkelappen bærer Chloé men håper på Zara sant… altså, nam..!

  • @gine
   november 15, 2016

   Hei 🙂 Klart jeg skal! God tirsdag til deg..!

Previous
Komfortabel
Mustard inspo