Smarty pants

Mandag. Altså jeg liker´n! Kanskje et forsøk på å holde «your enemies closer», det vet jeg ikke. Uansett tok jeg «pop of color» bokstavlig, og gikk tilverks. Dette burde gjøre denne mandagen (som jeg i utgangspunktet liker) enda festligere.

flower6_fotor
flower2_fotor
flower5_fotor
 
flower3_fotor
  
flower7_fotor

What do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

6 Comments
 • Linnea
  oktober 31, 2016

  Hei! Liker bloggen godt! Lurte bare på hva du spør frisøren om angående striper og klipp? 🙂

  • @gine
   oktober 31, 2016

   Hei, så hyggelig 🙂 Jeg går til Nikola på Gevir Eger.

 • Johanne
  oktober 31, 2016

  Det er så gøy at du har startet å blogge igjen 🙂 Et lite innspill/ønske er om du skriver hvor klærne dine kommer fra. Du har nemlig så utrolig mye fint og er stor inspirasjon for mange av oss 🙂 Fortsatt god mandag!

  • @gine
   oktober 31, 2016

   Skal bli 🙂 I dag er Bukse, jakke og sko fra Zara, genseren min vet jeg faktisk ikke hvor er fra! Har «arvet» den 🙂 God mandag til deg og!

 • Emma
  november 1, 2016

  åå solbrillene <3 <3 hvilke er det?

  • @gine
   november 2, 2016

   Du, de kjøpte jeg på et marked i NY for hundre år siden! Er ikke noe fancy merke 🙂

Previous
POP of color
Smarty pants