Inside out

Noe av det mest IRRITERENDE jeg kan lese eller høre er som følger: «har noen spennende planer fremover som jeg gleder meg til å dele med dere!». Og hvis dette blir sagt eller skrevet på engelsk i tillegg, så går det av en sikring i topplokket, og mest sannsynelig sprekker jeg et blodkar underveis. Så finn frem gryteklutene, mine høner og haner(?), for nå skal det kokes! JEG, Gine Margrethe Larsen, født 20.04.89, har noen SYKT spennende planer fremover som jeg gleder meg til å fortelle dere. Og jeg fortsetter: I, Jini Margriti Larson, born 20.04.89, have some REALLY exciting news and can´t wait to share it with you. Sånn! Så når det er sagt..er jeg nå, veldig snart, på vei ut døren for å kjøpe godsaker til ansiktet (les: nye hudpleieprodukter), da flere blodkar gikk av etter denne kraftkaren av et blogginnlegg.
Og ellers mener jeg det er helt innafor å bruke fintoppen slik:

collage_fotord
Top: Sandro / Tee: HM / Jeans: HM

What do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

11 Comments
 • Silje
  november 15, 2016

  haha, fantastisk! Har det akkurat på samme måte!
  Elsker at du har startet å blogge igjen! Og elsket antrekket! Hvor er neglakken fra?
  ( Var så blaaank)

  • @gine
   november 15, 2016

   Det er koselig å høre 🙂 Det er shellac, da skinner de ekstra mye!

   • Camilla
    november 15, 2016

    Sort?

    • @gine
     november 15, 2016

     Shellac mener du? ja:)

 • Camilla S
  november 15, 2016

  http://www.zara.com/no/no/dame/kjoler/minikjole-i-jacquard-c269185p3807575.html
  Yey or ney? Og hvordan ville du stylet den?

  • @gine
   november 15, 2016

   Oi, den var søt! Ble keen på den selv 🙂 Jeg hadde brukt sorte strømper og noen kule boots til. Eller så kan du jo være crazy med jeans til? Jeg fikset aldri den kjole+jeans trenden, var for kort i bena!

 • Lisa
  november 15, 2016

  Åh skriv gärna på engelska!! Förlåt men förstår verkligen ingen norska 🙁
  Du inspirerar mig på så många sätt ❤️

  • @gine
   november 15, 2016

   Hei 🙂 Det skal jeg starte med!! Og tusen takk.. håper du fortod dette! hehe..

   • Lisa
    november 15, 2016

    Härligt!! Jag förstod, hihi 🙂

 • Frida
  november 16, 2016

  Hvor ofte legger du shellack? Takk!

  • @gine
   november 16, 2016

   Har det ikke fast. Noen uker er jeg uten, noen med. De fleste gangene jeg har det, er det ikke alltid jeg fyller på. Bare lar det vokse ut litt også tar jeg det av 🙂

Previous
Julebord?
Inside out