Teddy

Ta det helt med ro, Bellmann lever. Meg derimot, såvidt. Det er fredag med stor F. Det blir vel noe sånn som dette: Fredag. Jeg skulle i en rolig middag i går. .. . Det gikk sånn passe dårlig, da jeg endte opp med å legge meg tidlig – om du skjønner. Dagen skal avsluttes med en tur på E134, straka vegen til fjells. Hvordan ligger det an med utviklingen av teleporterings muligheter egentlig?

newimg_7698_fotor
newimg_7709_fotor
Jacket/Sweater: Bitte Kai Rand / Pants & Boots: Zara

What do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 Comments
 • Maren
  desember 4, 2016

  Hvordan striper har du? Folie, hette, pulver eller farge?

  • @gine
   desember 5, 2016

   Har kun brukt folie, men er en stund siden jeg har stripet 🙂

Previous
ELLE Partygirls
Teddy