Brow

Posted on

annonse

Dette har jeg gledet meg til å vise. Okei, så 2017 må være «brynenes år»? Startet vel allerede i 2016, men da fikk folk så overtenning at de så ut som noen hadde mustasjer i pannen. Jeg mener nøkkelen er at man må gå ut i fra egen fasong, og jobbe så smått så smått ut ifra det. Fill in the blanks som det heter på godt norsk. Man kan hente inspo fra andres bryn og jobbe ut ifra det, men ta utgangspunkt i dine egne. Det tror jeg er lurt for harmonien. Den lille øyenbrynsblyanten mener jeg er helt knall fordi den har så liten stift, det er derfor vanskelig å gå på noen blemmer. Og øyenbryns maskaraen har fiber(!!!) – noe som var helt nytt for meg. Den avgir små hår som gir deg fyldigere bryn. Hva man ikke får til i dag, hæ! Og nå kommer mitt aller beste tips; jeg liker ikke maskara på sommeren, jeg syns det blir for hardt og unaturlig. Så det jeg gjør er å ta noen børst av øyenbryns maskaradingsen på vippene – så får man naturlig vipper som er litt mer samlet og samme farge som bryna!

Dette er mine fargekoder:
Øyenbrynskajal:
Brow precis Micro pencil – soft brown/châtain clair fra Maybelline
Øyenbrynsmaskara:
Brow precis Fiber filler – medium brown fra Maybelline

What do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

4 Comments
 • Mona
  juli 15, 2017

  Kjempefine bryn! Ordner du de i salong innimellom? I såfall hvor?
  Mona

  • @gine
   juli 16, 2017

   Aldri i salong 🙂 Gjør det hjemme. Jeg bruker også permanent farging før jeg skal ut å reise, så stellet blir litt enklere 🙂

 • Stine
  juli 24, 2017

  Hei, hvilken leppestift bruker du her, den var så fin?

  • @gine
   juli 25, 2017

   137 Maybelline ?

Previous
All white
Brow