The only one(s)

Annonse

Bonjour madame et monsieur. Hvordan er dagen så langt? Motstander eller tilhenger? Uansett så letter jeg på trykket med noe annet, hør hør. Jeg har nå testet uendelig mange for å prøve å komme til bunns i det hele. Jeg mener det er kun en du trenger! Eller, jeg vil vise to, men du trenger bare en av de. Du må beregne skillsa dine selv. DENNE er for nybegynneren som ikke er så stø på hånden ennå…eller dagen derpå; når du prøver å rette på gårsdagens glans. Den føles litt ut som en tusj! Også har du DENNE som er litt mykere i penselen som derfor krever en noe mer stødig hånd, men fremdeles enkel. Lykke til med streken.

What do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 Comments
 • Christine
  februar 14, 2018

  Hei!
  Hvor er det du fikser brynene dine? De er så utrolig fine!!

  • @gine
   februar 15, 2018

   De fikser jeg hjemme:) Dessverre.. Napper kun litt under også stusser jeg hårene over med en liten saks. Farger de parmanent ca hver 3. uke. Også har jeg en øyenbryns kajal som jeg går over med etterpå!

Previous
Uke 20
The only one(s)