Morgenstund

Posted on

Tusen, tusen takk. Tenk å bli så glad! Snakker om tilbakemeldingene på forrige innlegg. Leste de opp for mannen, rørt på sengekanten – et par hormoner i sving. Jeg vet du er der, men setter så pris på å få en oppdatering! Så, god lørdag. Jeg ligger i sengen og lukter hotellfrokosten helt opp hit. Det er et par ting som gjør våren i Skandinavia til en vinner. Lukten! Det å sove med vinduet åpent hele natten, og våkne til den friske morgenlukten? Det er en blanding av nykvernet kaffe og en by som våkner. Litt fuglekvitter oppå der, så er jeg solgt. Det er dette som må være gullet i munn ved morgenstund? Man våkner til blanke ark, nye tanker, og en ny nysgjerrighet. Eh – det er noen som har sovet godt i natt da! Uansett, våren gir deg også mulighet til å hive vinterjakken. Jeg har et par supertynne ullgensere jeg pleier å gå med under antrekk som i går kveld. Holder varmen uansett. Hender de smågrå glimter til, men da kan man rocke blazere til ytterjakker etc. Håper du lager et nytt minne i dag!

Blazer: Gestuz / Dress: Ganni / Booties: Zara /  Jeans: mommy jeans HM

What do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 Comments
 • Ida
  april 14, 2018

  Her var det deilig inspirasjon å få! Såå fin du er! Nyyyyd København 😀

  • @gine
   april 15, 2018

   Braa! Jeg nyter hvert sekund, og heldigvis noen dager igjen ?

Previous
Early Bird
Morgenstund