Everyday makeup

Posted on

Annonse

Your wish is my command! Nå ønsket dere egentlig en video, men det blir litt vanskelig på reisefot. Jeg får heller lage en når jeg kommer hjem. Tok deg altså med på dagens sminkestund. Og beklager antrekket, det ser ut som jeg sitter naken – men det gjør jeg altså ikke!  Jeg er, som du vet, stolt ambassadør for Loreal Paris. Som jeg med hånden på hjertet kan anbefale, da jeg bruker disse produktene hver eneste dag! De forsker jo faktisk mer på sminke og produkter enn noe annet merke i verden. Og de har til og med laget noe som heter episkin, som er fake hud, hvor alt testes og forskes på. Det er null dyretesting – bortsett fra i Kina, men altså der er de jo gærne. Hund til middag og dyremishandling, jeg kan virkelig ikke snakke om det.  Så de ødelegger for dyrevernslistene world wide.

Jeg har prøvd å smelle sammen en bildesamling av sminkerutinene. Her kan man jo mikse og trikse, og se hva som passer en best etc. Farger må man jo prøve seg frem til. Klar?

1. Bruker to concealere som base. En lys til der man vil highlighte og en til huden generelt.

Under øynene: True Match – La Touche Mahique farge: Ivory Beige
Huden generelt: True Match – Accord Parfait farge: 3.N Beige Creme
Du tar på etter ønsket dekkeffekt. Noen dager går man jo mer «all in» enn andre. Den lyse legger jeg under øynene, neseryggen og litt i pannen, og under nesen. Den mørke går til kinna og «vikene».
2. Blending. Man kan fint bruke fingrene, men føler jeg får fordelt det bedre med en svamp/beauty blender.
Beauty blender fra Loreal. Veldig god og jeg pleier å vaske den ca annen hver uke.
Begynner alltid å blende ut det lyse først. Dette gir en veldig god dekk til deg som sliter med pigmentering eller annet.
3. Setter det hele med mineral pudder i to farger! Mm. En lys som går til de lyse områdene og et mørkt for å markere.
Til lyseområder: True Match Minerals farge: Golden Ivory 1.D/1.W Til markering: True Match Minerals farge: Honey 6.N
Dette er et mineralpudder som jeg har falt pladask for. Det finnes i hundre nyanser og farger, så du finner garantert et som passer deg perfekt. Man har jo faktisk ikke kun èn farge i ansiktet, i tillegg til at jeg ønsker å markere kinnben og panne – derfor bruker jeg to forskjellig.
Den lyse bruker jeg i t-sonen, samt kjevepartiet.
Det er ikke mye som skal til, bare for at ting skal sitte gjennom en hel dag.
Den mørke går til markering av kinnben, samt «viker» for å ramme inn ansiktet. Jeg bruker den nesten som et solpudder.
4. Time to GLOW
Dette er vårens must! Denne kan du bruke både her og der, si.
Jeg bruker for det meste farge «oh my gold» på kinnbena, neseryggen og leppekanten.
5. Bryn
Brow Artist Expert farge: cool brunette
Dette er den beste til bryn på markedet. Den er ikke for seig, perfekt konsistens og form. Et tips er å gå for en kald farge til bryna. Det harmonerer mye mer enn varme toner. Jeg begynner med å børste, markere oppe og nede, så børste godt ut fargen til det blir jevnt og fint. Husk å «fargelegg» innenfor strekene.
Et lite tips er også å bruke denne som en liten eyeliner for å markere øyene kjapt i samme farge som bryna!
6. Setting av bryn og vipper
Maybelline, Brow precise farge: medium brown
Denne setter jeg bryna med, men vær forsiktig så det ikke kommer for mye farge. Klumper er ikke fint! Det jeg bruker denne mest til er faktisk vippene. Jeg bruker veldig sjeldent maskara til hverdags, så denne markerer og samler vippene på en kul, og naturlig måte i stedet!
Voila!
En liten oversikt. Beklager at produktene ikke er «box fresh», rene og glossy. Men dette er sannheten og rett fra sminkepungen.
BASE:
Concealer til øyne og div highlighting: Loreal – True Match, La Touche Magique, color: Ivory Beige
Concealer til å gi en liten dekk av huden: Loreal – True Match, Accord Parfait, color: 3.N Beige Creme
MINERAL PUDDER:
Til t-sonen: Loreal – True Match Minerals, color 1.D/1.W Golden Ivory (obs!denne begynner å bli litt for lys)
Til markering: Loreal – True Match Minerals, color 6.N Honey
SHIMMER:
Loreal – La Vie En Glow. Alle fargene kan brukes, men til shimmer på kinnbena bruker jeg «oh my gold».
BRYN:
Loreal – Brow Artist Xpert, color: Cool Brunette
VIPPER og BRYN:
Maybelline – Brow Precise, color: medium brown

What do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

4 Comments
 • Annette
  april 15, 2018

  Tusen takk for at du deler sminkerutinen din og produktene du bruker med oss Gine! Kjempe fint innlegg med god forklaring steg for steg! ? Nå blir det shopping av sminke her?? Nyt siste rest av helgen fine deg! ☺️

  • @gine
   april 15, 2018

   Takk for kommentar sier jeg ❤️? det betyr så mye med tilbakemelding. Ja, jeg det er så digge produkter! Det går også an å kun gå for den ene concealeren som heter Accord Parfait – den finnes i mange nyanser. Den er så fin på huden!! God søndag ❤️

 • lene økern
  april 15, 2018

  Takk for at du deler dine sminke rutiner. Jeg skjønner at jeg må ta meg en tur på shopping. Nå skal det sies at jeg allerede har den nye rougen i Aprikos og det nye highlighter settet samt den nye glow- foundation og ja jeg er imponert selv over produktene. Fantastisk glød og konsistens. Fortsett å del dine rutiner og jeg håper du kommer med en video også. Du ser utrolig flott ut der du sitter, for en glow sier nå bare jeg. Håper svangerskapet går etter planen og at formen din er bra:) Stor søndagsklem fra hun som tok frem flower-widepantsbuksa i dag…

  • @gine
   april 15, 2018

   Tusen hjertelig takk!!! Det varmer ❤️ Det begynner å nærme seg, så jeg er fryktelig spent! Ja, de er like gode disse produktene, så kjør på 🙂 jeg lover å poste mer av produkter. Hjelper å få et lite spark bak! Hehe. Ha en nydelig søndagskveld!!!

Previous
Morgenstund
Everyday makeup